Miten fasilitoida hybriditilaisuuksia?

05.04.2023 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Jokainen on sen kokenut: olet etäosallistuja tapaamisessa, jossa lähiryhmä unohtaa olemassaolosi. Keskustelussa ei tule sopivaa taukoa jotta ehtisi pyytää puheenvuoroa, eikä kukaan huomaa että nostit kätesi Teamsissa vartti sitten.

Katso valmentajan kutsu videolta!

Hybriditilaisuuksissa on erityisen haastavaa huomioida kaikki osallistujat, antaa koko ryhmälle ääni tai varmistaa kuulluksi tulemisen tunne. Kaikki hyvin, kun tekniikka on tuttua, tavoite yksinkertainen ja ryhmä pieni – mutta epäonnistumisen riskiä kasvattaa moni tekijä.
Tässä vuorovaikutteisessa webinaarissa sukellamme hybridin ainutlaatuisiin haasteisiin. Kuulet hyviä periaatteita, joiden avulla vältät pahimmat sudenkuopat.
Webinaarissa on myös kokeellinen elementti: pyydän nimenomaan osallistumaan jaetusta neukkarista, jos mahdollista. Pyydä kollega tai kaksi neukkariin ja pyydä heitäkin ottamaan läppärit mukaan. Voit myös osallistua yksin omalta koneeltasi, mutta olisi hauska tehdä tosielämän hybridihaasteista simulaatio.

Osallistumisohjeet:
Kun ilmoittaudut, varaudu webinaariin näin:
 
Levänneenä ja läsnä. Sulje pois muut häiriötekijät, jotta voit antaa oppimiselle täyden huomiosi. Käytämme chattia, kyselyitä ja pienryhmätiloja.
 
Tekniikka kunnossa. Sulje ylimääräiset sovellukset ja selaimen välilehdet. Teams ja puhelin Älä häiritse -tilaan.
 
Ääni ja kuva. Luottamus on tärkeää, kun opitaan uutta. Toivon, että voit pitää kameraasi päällä – ainakin aloituksen aikana ja pienryhmätyöskentelyssä. Käytäthän sanka- tai nappikuulokkeita, jotta kuulemme puheesi selkeästi.
 
Kouluttaja:
Jonas Rajanto on fasilitaattori ja valmentaja Grape Peoplella. Jonaksen missio on pelastaa ihmiset kaikilta huonoilta tapaamisilta – mutta etenkin huonoilta etäkokouksilta. Hän toteuttaa missiotaan valmennusten, puheiden, konsultoinnin sekä verkkosisällön avulla. Intohimo ihmisten kohtaamisia ja teknologiaa kohtaan saa Jonaksen puhaltamaan eloa kaikenkokoisiin kokoontumisiin.

Ilmoittautuminen alkaa: 31.01.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 04.04.2023

Ilmoittaudu tapahtumaan