Miksi kehittäminen ei muuttanutkaan toimintaamme? Työyhteisökokemus kehittämisen lähtökohdaksi.

09.04.2024 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Muutosväsymys, kehittämisähky ja skeptisyys kehittämistä kohtaan - elätkö sinäkin tätä asiakkaidemme kertomaa kokemusta?
 
Monissa organisaatioissa on yhtäaikaisesti käynnissä monta kehittämishanketta. Hankkeet ovat usein johdettu strategiasta ja pyrkimykset niiden taustalla hyvät. Kehityshankkeissa määritellään tavoitetiloja ja tähdätään korkealle, osallistetaan henkilöstöä - ja sitten koetaan pettymys. Hyvästä tavoitteesta ei tullutkaan haettua muutosta. Miksi? Syihin pureudumme tässä webinaarissa. 

Kun kehittämisprojekti aiheuttaa enemmän turhautumista työyhteisössä on hyvä rohkeasti katsoa, mitä kehittämisessä seuraavalla kerralla kannattaisi huomioida tietoisemmin. 
Webinaarimme antaa sinulle uuden tai vahvistavan näkökulman kehittämiseen, joka lähtee autenttisesta työyhteisötilanteesta. Renesansin lähtökohta on hyödyntää jo valmiina organisaatiossa olevaa kokemustietoa siitä, miksi kyseinen kehittämistavoite ei ole edennyt nykyistä pidemmälle. Olemme asiantuntijoina erikoistuneet löytämään kehittämisen lähtökohdaksi todellisesta henkilöstökokemuksesta löytyvän olennaisen lähtötiedon - ja rakentamaan sen pohjalta vaikuttavaa muutosta. 

Kutsumme sinut kanssamme tarkastelemaan autenttista kehittämistä, jossa kehittämisen logiikka lähtee olemassa olevan henkilöstön kokemuksesta ja tarpeesta. Webinaarin jälkeen näet vaikuttavamman kehittämisen mahdollisuutesi. 
 
Olli-Pekka Ihalainen hyödyntää työssään sekä pitkää HR kokemustaan että yhtä pitkää nykyistä kehittämisasiantuntija osaamistaan. “Kehittämisen vaikuttavuuden esteenä on usein toimimattomat uskomukset kehittämisen tavoista. Näitä HR voi onneksi haastaa. On ilo nähdä, kun HR kollegat haluavat löytää vaikuttavampia kehittämisen muotoja”. 
 
Hilda Mäkelä on työyhteisöjen kehittämiseen erikoistunut kauppatieteiden maisteri ja tuleva psykologi. Hilda haluaa toiminnallaan rakentaa inhimillisesti kestävämpää liiketoimintaa ja auttaa yrityksiä kasvattamaan sekä tuloksellisuutta että työhyvinvointia. Hän uskoo autenttisuuden ja dialogisuuden kasvavaan merkitykseen intensiivistyvän työelämän pyörteissä. 
 
Renesans LinkedIn
#kehittämistyö #vaikuttavuus #työyhteisökokemus #autenttisuus #renesans.

Ilmoittautuminen alkaa: 05.03.2024
Ilmoittautuminen päättyy: 08.04.2024

Ilmoittaudu tapahtumaan