Menikö firman rahat? Rahapeliongelman riskit työpaikalla + WEBINAARI

24.01.2018 klo 09:00 - 24.01.2018 klo 10:00

Osoite: Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry
Yhteistyössä: EHYT ry

Aamukahvia tarjolla klo 8.45 alkaen.

Rahapelaaminen vaikuttaa työpaikan arkeen, kun työntekijä pelaa liikaa. Työntekijän rahapeliongelma voi näkyä esimerkiksi työtehon heikkenemisenä. Siitä voi seurata terveysongelmia ja ristiriitoja työyhteisössä. Äärimmillään siitä on seurauksena taloudellisia väärinkäytöksiä ja isoja otsikoita.

Tavoitteena on antaa tietoa siitä, mistä tunnistat rahapeliongelman. Voisiko teillä työpaikalla olla riskejä rahapelihaittojen suhteen? Miten kohtaat työntekijän, jolla epäilet olevan ongelmia pelaamisen kanssa ja miten voit ehkäistä haittoja ennalta omassa työssäsi.? Miten voi analysoida oman yrityksen riskejä rahapeliongelman suhteen?

Tunnistaminen ja puheeksiotto
Rahapeliongelma on hankalaa tunnistaa, sillä se ei välttämättä näy ulospäin. Pelaaminen tapahtuu yleensä vapaa-ajalla ja rahapeliongelmaa ei ole työpaikalla ole helppo havaita. Usein peliongelma halutaan salata ja siihen liittyy paljon häpeää, joka estää asian puheeksi ottamista. Esimies tai työtoveri voi ottaa haitallisen pelaamisen puheeksi asian havaitessaan. Työelämä pelissä -materiaaleista henkilöstöhallinto ja esimiehet voivat löytää välineitä puheeksi ottamiseen.

Kouluttaja
Kouluttajana aiheeseen johdattaa projektipäällikkö Tapio Jaakkola EHYT ry:stä. Hän on alan johtavia asiantuntijoita Suomessa ja on ollut kehittämässä niin ehkäisyä, lainsäädäntöä kuin hoitoa rahapelihaittojen ehkäisyyn.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.10.2017
Ilmoittautuminen päättyy: 21.01.2018

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Tapio Jaakkola, EHYT ry