Luovuuden idea -kirjaseminaari + WEBINAARI

01.02.2018 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry
Yhteistyössä: Aalto-yliopisto

VTT Nando Malmelin ja VTT Petro Poutanen Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta kertovat tuoreesta kirjastaan ”Luovuuden idea: Luovuus työelämässä, yhteisöissä ja organisaatioissa”. Kirja tarjoaa uutta tietoa, näkemyksiä ja ideoita luovuuden ymmärtämiseksi ja kehittämiseksi organisaatioissa, yhteisöissä ja työelämässä. Kirja perustuu luovuuden oppialan tärkeimpiin löydöksiin sekä kirjoittajien tekemiin ajankohtaisiin tutkimuksiin luovissa organisaatioissa. Teoksen tavoitteenaan on herättää uudenlaista keskustelua luovuudesta ja uudistumisesta – ja erityisesti vuorovaikutuksen ja yhteistyön merkityksestä luovassa työssä.

Kirjoittajat

VTT Nando Malmelin työskentelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professorina (Professor of Practice) ja toimii viestinnän dosenttina Helsingin yliopistossa. Aikaisemmin Malmelin on toiminut esimerkiksi kehitysjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä A-lehdissä, johtotehtävissä Tulevaisuuden tutkimuskeskuksessa sekä vierailevana professorina University of Technology Sydneyssä. Hän on julkaissut monia kirjoja sekä palkittuja artikkeleita luovuudesta, viestinnästä ja johtamisesta kansainvälisissä journaaleissa.
 
VTT Petro Poutanen työskentelee yrittäjänä markkinatutkimusalalla ja on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa vierailevana tutkijana (Visiting Scholar). Aikaisemmin hän on työskennellyt tutkimustehtävissä Helsingin yliopistossa ja Jyväskylän yliopistossa. Poutanen on julkaissut artikkeleita kansainvälisissä journaaleissa organisaatioviestinnästä, sosiaalisesta mediasta ja luovuudesta. Lisäksi hän on kouluttanut ja konsultoinut lukuisia organisaatioita viestimisen ja vaikuttamisen kysymyksissä.

Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa kirja HENRY ry:n jäsenille räätälöityyn erikoishintaan.

Ilmoittautuminen alkaa: 08.11.2017
Ilmoittautuminen päättyy: 29.01.2018

Ilmoittaudu tapahtumaan