Kokous – työelämän pyhä lehmä +WEBINAARI

14.01.2020 klo 09:00 - 10:00

Osoite: HENRYn toimisto, Keskuskatu 5 B, 8.krs, Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry
Yhteistyössä: Kokousluotsi Oy

Anneli Valpola ja Raija Heimonen esittelevät ja havainnollistavat erilaisin harjoituksin uutta käännöskirjaa KOKOUSLUOTSI.
Kokousten laadun nostaminen on tehokas toimintakulttuurin kehittämiskeino. Hyvät kokoukset tarjoavat luontevan tavan osallistua ja monologien sijasta antavat tilaa  vuorovaikutukselle ja kokemustenvaihdolle – silloinkin kun tavataan etäyhteyksin.  
Kirjan tavoitteena on tarjota neuvoja kokousten ja tilaisuuksien laadukkaaseen suunnitteluun ja osanottajia aktivoivaan toteutukseen. Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittyä kokousten vetäjän roolissa. Kirjan neuvoja on helppo soveltaa moniin eri tarpeisiin, neuvot kattavat kokousten suunnittelun, työnjaon, kokoustarvikkeet ja tilat, sekä sisustuksen. Kirjasta saa vinkkejä myös menetelmien käytöstä virtuaalikokouksissa.
 
Kirjan lisäksi ruotsikielisenä on saatavissa app – Mötesplan (iOS). Kirja on Ruotsissa laajassa käytössä, se on voittanut Ruotsin oppikirjojen julkaisupalkinnon vuonna 2010. Kirja on julkaistu myös englanninkielisenä.
Kirjan voi ostaa tarjoushinnoilla tammikuussa www.Kokousluotsi.fi kautta. Tarjoushinta 1 kpl 30 euroa, 10 kpl 250 kpl, 100 kpl 2000 euroa.
 
Anneli Valpola
on HR konkari ja johtamisen tuntija, jonka kirjoista pidetään. Tuttuja ovat mm. Toimiva johtoryhmä ja Onnistu kehityskeskustelussa. Anneli on vetänyt haastavissa muutoshankkeissa työkokouksia, valmennuksia ja suurkokouksia eri puolilla maailmaa ja erilaisten ihmisten kanssa. Onnistumista auttaa aina, kun ihmisten keskusteluyhteyttä tuetaan. Samalla saadaan pidettyä huolta, että tavoitteet saavutetaan. Viimeksi Anneli on Visiting Fellow roolissaan LSE:ssä (London School of Economics and Political Science) Media and Communication laitoksella paneutunut strategiseen viestintään ja mediaan. Hän on myös HENRYn kunniajäsen.
 
Raija Heimonen
on projektijohtamisen ammattilainen ja hänellä on kokemusta suurten ICT-projektien luotsaamisesta. Haastavien ja tiukasti aikataulutettujen projektien onnistumiseksi on tärkeää varmistaa yhteisistä päämääristä, selkeistä rooleista ja sujuvasta vuorovaikutuksesta. Projektipäälliköiden coachina ja mentorina Raija painottaa tehokkaiden kokousmenetelmien merkitystä käytännön työssä. Raija on kirjoittanut yhdessä Tuula Nurmiluodon kanssa kirjan Menestyvän projektin vuorovaikutus - Kysy, kuuntele ja coachaa.

Ilmoittautuminen alkaa: 21.11.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 13.01.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan