Johtamistaidot Pelissä!

20.08.2024 klo 16:30 - 18:30

Osoite: Paikka vahvistetaan myöhemmin.
Järjestäjä: Pohjois-Suomen alueverkosto

Rakenna verkostoja ja kehitä johtamistaitojasi pelillistetyn oppimisen kautta!

Tervetuloa osallistumaan ainutlaatuiseen afterwork-tilaisuuteen, jossa yhdistämme verkostoitumisen, oppimisen ja hauskanpidon ainutlaatuisella tavalla. Tule kokemaan, kuinka simulaatio-opetuspeli avaa uusia näkökulmia ihmisten johtamisen ja organisaation talouden välisiin yhteyksiin. Pelin ideana on löytää kestävän kehityksen tasapaino, jossa työhyvinvointi ja talous tukevat toisiaan.  

*Leikkimielinen kilpailu: Nauti rennosta afterwork-ilmapiiristä pelaten innovatiivista simulaatio-opetuspeliä. Peliä pelataan parityönä, mikä tarjoaa loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen ja vertaistukeen.

*Oivalluksia johtamisesta: Pelin avulla opit tärkeitä näkökulmia johtamisen vaikutuksesta organisaation talouteen ja työhyvinvointiin.

*Asiantunteva alustus: Henkilöstötuottavuuden dosentti Marko Kesti pitää alkupriifauksen, joka valmistaa osallistujat peliin ja sen teemoihin.

*Tulosten läpikäynti: Pelisession jälkeen käymme yhdessä läpi pelitulokset, jakaen oivalluksia ja oppia kokemastamme.
 
Tämä tilaisuus on erinomainen mahdollisuus HR-päättäjille ja HR-asiantuntijoille oppia uutta, verkostoitua kollegoiden kanssa ja nähdä, miten pelillistäminen voi rikastuttaa ihmisten johtamista.
 
Odotamme innolla tapaamistamme ja yhteistä oppimiskokemustamme.

>> Huom! HENRYn ilmoittautumiset ovat kesätauolla 15.6. - 7.8.2024 ohjelmistopäivityksen vuoksi. <<

Ilmoittautuminen alkaa: 01.03.2024
Ilmoittautuminen päättyy: 13.08.2024

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Marko Kesti