Inspiroivan johtajuuden alkulähteellä

09.03.2023 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Inspiroiva johtaja, ei ole pelkästään henkilö, jota kaikki haluavat seurata. Häntä seurataan siksi, että hän johtaa esimerkillään muita. Hän on yhteyksientekijä.
 
Tässä webinaarissa kuulet, mikä kaikkein oleellisin asia erottaa ihmisiä inspiroivan johtajan kollegoistaan. Saat samalla näkökulmaa siitä, mihin johtajuudessa kasvu voi tyssätä ja toisaalta sille- mistä se voi alkaa.

Webinaari auttaa vastaamaan yhteen ainoaan tärkeään kysymykseen ja määrittää samalla suunnan sille, mitä ja millaisia taitoja ihmisiä inspiroivalta johtajalta edellytetään ja millaiset asiat, sen mahdollistavat.

Webinaari valottaa hauskasti, mutta ajantasaisesti aikamme ilmiöiden suuntaa johtamisen & ihmisenä kasvun perspektiivistä. 

Webinaari tarjoilee oivalluksia jokaiselle, joka on kiinnostunut johtajuudessa kasvamisen mahdollisuuksista ja haasteiden selättämisestä.

Webinaari sopii erityisesti HR-johtajille, jotka haluavat jatkossa kulkea edellä- näyttää mallia, mistä erilaisuutta arvostavassa & ihmisiä inspiroivassa johtajuudessa on kyse.
 
Kouluttajana Minja Wahlsten
 
Minja Wahlsten on johtamisen asiantuntija, valmentaja ja puhuja. Klassisen musiikin opinnot sekä työskentely taiteen ja liike-elämän parissa saivat Minjan kiinnostumaan ihmisten erilaisuudesta, sen syistä, seurauksista ja ilmiöistä. 
 
Hän aloitti 2000-luvun alkupuolella opiskelemaan persoonallisuuspsykologiaa ja perehtymään ihmisen käyttäytymiseen pohjautuviin kliinisiin ja tieteellisiin tutkimuslöydöksiin. Minja on erityisen kiinnostunut ihmisten erilaisista voimavaroista, persoonallisuuden rakenteista sekä ihmissuhteiden johtamisesta.

Ilmoittautuminen alkaa: 24.01.2023
Ilmoittautuminen päättyy: 08.03.2023

Ilmoittaudu tapahtumaan