Ilmapiiri, asenne ja tulos tekevät menestyvän joukkueen. +WEBINAARI

09.05.2018 klo 09:00 - 10:00

Osoite: HENRYn toimisto, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Ilmapiiri, asenne ja tulos tekevät menestyvän joukkueen.
 
Valmentajaksi ei synnytä, valmentajaksi kehitytään. Tule kehittämään omia valmentamisen taitojasi ja valmiuksiasi rakentaa omasta tiimistäsi menestyvä joukkue.
 
Menestyvä joukkue syntyy oikeasta asenteesta, hyvästä ilmapiiristä ja hyvästä tuloksesta. Menestyvä joukkue koostuu ihmisistä, jotka toimivat oman sisäisen motivaationsa innostamina. Kun yksilöt tekevät parhaansa vahvassa joukkueessa ja heillä on valtaa toimia oman arvostelukykynsä pohjalta kohti yhdessä sovittua tavoitetta, organisaatio pystyy reagoimaan nopeasti ja toimimaan tehokkaasti.
 
Valmentaminen ei ole muoti-ilmiö eikä ismi. Valmentaminen on systemaattista, tavoiteorientoitunutta ja ihmistä arvostavaa johtamista, jolla on potentiaalia uudistaa työelämää.
 
Keskustelua virittävät Menestyvä joukkue – onnistu valmentavana esimiehenä kirjan kirjoittajat Antti ja Elina Parviainen sekä Nordic Interimin toimitusjohtaja Kari Peuhkuri. Antilla ja Karilla on vahva pohja urheiluvalmentamisesta ja kaikilla kolmella ihmisten ja tiimien kehittämisestä työelämässä.
 

Ilmoittautuminen alkaa: 13.03.2018
Ilmoittautuminen päättyy: 08.05.2018

Ilmoittaudu tapahtumaan