Hyvällä akustiikalla parempaan työympäristöön

25.04.2019 klo 09:00 - 10:00

Osoite: HENRYn toimisto, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Esityksen tarkoituksena on antaa henkilöstöjohdolle työkalut, joilla saadaan aikaiseksi hyvä ääniympäristö työpaikoille. Aluksi käydään läpi tutkimustuloksia toimistotilojen huoneakustiikan haasteista, miten ne vaikuttavat suoriutumiseemme ja miten hyvä ääniympäristö sitten saadaan aikaiseksi myös käytännössä.
 
Asian havainnollistamiseksi esityksessä on ääninäytteitä ennen ja jälkeen korjaustoimenpiteiden. Lisäksi käydään läpi asetuksessa ja sisäilmastoluokituksissa olevia akustisia tunnuslukuja, jotka ovat myös mitattavissa ja joiden avulla haluttuihin tavoitearvoihin päästään. Lopuksi näytetään esimerkkikuvia toteutetuista ratkaisuista. Varsinainen esitys kestää noin 30 minuuttia, jonka jälkeen voidaan keskustella tilaisuuteen osallistuvien kanssa mieltä askarruttavista asioista akustiikan osalta.
 
Arto Rauta
Arto toimii Ecophonilla toimistotilojen konseptikehittäjänä. Ecophon on akustiikkalevyjä valmistava yritys ja on osa Saint-Gobain Finland Oy:tä. Arton tehtävä, lyhyesti kuvattuna, on lisätä yleistä tietoisuutta akustiikan merkityksestä työympäristössä. Käytännössä hän tapaa päivittäin rakennusprojekteihin osallistuvia ja käy kertomassa akustiikan haasteista ja ratkaisumalleista arkkitehdeille, kiinteistön omistajille, urakoitsijoille ja loppukäyttäjille.

Twitter: @ArtoRauta
Linkedin: Arto Rauta ( linkki: https://www.linkedin.com/in/arto-rauta-38a361a3/
 

Ilmoittautuminen alkaa: 26.03.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 24.04.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan