Hybridiajan henkilöstöjohtaminen

03.05.2022 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Organisaatioissa on nyt tuhannen taalan paikka, kun uutta työarkea tuunataan pandemian jäljiltä. Pakotetun etätyön ja siihen liitettyjen vapauksien jälkeen pakotettu paluu toimistolle ei olekaan enää itsestäänselvyys. HR ja johto tunnistavat muutoksia suhtautumisessa työhön, mutta mitkä tekijät työntekijöiden asennoitumiseen tosiasiallisesti vaikuttavat? Mitä johtamisessa tulisi huomioida tehtäessä valintoja työn järjestelyiden osalta? Miten tukea työn imun, työhyvinvoinnin, tuottavuuden ja tiimihengen rakentumista monipaikkaisessa työssä?
 
Tervetuloa mukaan kuulemaan tuoretta tietoa hybridityöstä, etäjohtamisesta ja työntekijäkokemuksesta ja pohtimaan, miten tämä kaikki vaikuttaa HR:n rooliin! Teitä keskusteluttamassa HR-johtaja Outi Sivonen ja Dosentti Pia Lappalainen:

Outi Sivonen (YTM), ratkaisukeskeinen valmentaja
Henkilöstöjohtaja, Solita
Esikoiskirja: Yrityskulttuurit murroksessa -inhimillinen työelämä ei rakennu pelkällä itseohjautuvuudella (Alma Talent, Feb 2022)
Outi Sivonen | LinkedIn
Outi Sivonen, vaikuttajasisällöt sivustolla Bonfire.fi


Pia Lappalainen, TkT, FM
Suorituksen johtamisen ja työyhteisön konfliktinhallinnan dosentti, Maanpuolustuskorkeakoulu Suorituskyvyn johtamisen ja esimiesviestinnän dosentti, LUT-yliopisto Senior Advisor, Aalto University Executive Education
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/pia-lappalainen-1a598a/?originalSubdomain=fi 

Ilmoittautuminen alkaa: 21.02.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 02.05.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan