Huomisen työmaailma: osaamistarpeet eri aloilla, miten houkutella osaajia Suomeen ja sitouttaa heidät?

07.02.2018 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry
Yhteistyössä: Experis, ManpowerGroup; Finland Relocation Services, Galimatias Concept

Osaajapula on todellista. Yhä useammat yritykset mitä erilaisimmilta aloilta raportoivat siitä, että osaavia tekijöitä on vaikea löytää Suomesta. Mistä heitä löytää? Mitä yksittäinen yritys voi tehdä? Kun oikea avainosaaja löytyy, on hänen pitämiseensä Suomessa syytä panostaa, jotta investointi ei mene hukkaan. Mitkä asiat vaikuttavat siihen, että ulkomailta palkattu myös jää Suomeen? Miten voidaan edesauttaa osaajien pysyvyyttä yrityksessä?
 
Tule keskustelemaan ja kuulemaan kolmen asiantuntijan näkemyksiä huomisen työmaailmasta ja osaamisen trendeistä sekä saamaan vinkkejä ja parhaita käytänteitä osaajien houkuttelemiseen ja sitouttamiseen.
 
Alustuspuheenvuorojen pitäjät:
 
Anne Koivusaari on toiminut ManpowerGroupin Suomen organisaatiossa vuodesta 2007 erilaisissa tehtävissä ja johtanut Suomen Experis-liiketoimintaa kahden vuoden ajan.
 
Marjo Lautjärvi johtaa Finland Relocation Services Oy:tä. Hän on relocation- ja immigration-alan pioneeri, joka on toteuttanut yrityksille tuhansia relokaatioprojekteja jo yli 20 vuoden ajan. 
 
Sophia Sironen toimii koulutusalan yrityksessä Galimatias Conceptissa, toteuttaa yrityskohtaisia kielikoulutuksia, viestintä- ja kansainvälisyysvalmennuksia. Hänellä on kokemusta ulkomailla työskentelystä ja relokaatiosta.

Ilmoittautuminen alkaa: 29.11.2017
Ilmoittautuminen päättyy: 07.02.2018

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Anne Koivusaari
Marjo Lautjärvi
Sophia Sironen