Hämeen alueverkoston jäsentapaaminen. Ratkaisuja hybridityön kysymyksiin; Ulla Vilkman, Timanttia Consulting Oy

14.02.2024 klo 08:30 - 09:30

Osoite: Teams-tapaaminen
Järjestäjä: Hämeen alueverkosto

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen HENRYn Hämeen alueverkoston tapaamiseen!

Teemana tapaamisessamme on ajankohtainen ja toivottu hybridityö. Asiantuntijapuheenvuoron esittää meille Timanttia Consulting Oy:stä monipaikkaisen työn asiantuntija ja tietokirjailija Ulla Vilkman. Ullan julkaisuja ovat mm. Etäjohtaminen ja uusin tietokirja Näin menestyt monipaikkaisessa työssä (Alma Talent) ilmestyi tänä syksynä. Kirja antaa eväitä hybridityön nostamiseen seuraavalle tasolle sekä herättelee tutkimustiedon ja kirjan pitkän kokemuksen avulla tarkastelemaan hybridityötä monipuolisesti eri näkökulmista. Nyt alkuvuodesta on hyvä aika pysähtyä keskustelemaan hybridityöstä ja sen käytännöistä, kun sitä on nyt hetki harjoiteltu.
 
Ilmassa on edelleen paljon kysymyksiä, jotka mietityttävät ja joihin etsitään tilaisuudessa konkreettisia, toimivia ratkaisuja yhdessä.

Esimerkiksi HR-johtajia pohdituttaa millaiset käytännöt edistävät yhteisöllisyyttä ja yhteishenkeä parhaiten? Miten varmistaa, että uudet työntekijät eivät jää ulkopuolisiksi?
Kuinka varmistaa henkilöstön työhyvinvointi, kun etätyötä tehdään paljon? Mikä yhdistää hybridityössä menestyviä organisaatioita?

Tuo teemaan liittyvät kysymyksesi ja myös ratkaisuja omalta työpöydältäsi mukaan keskusteluun!

Kannattaa lämmitellä aiheen äärellä jo ennakkoon Ullan blogitekstien äärellä: https://timanttia.fi/author/ullavilkman/

Lisäksi jätämme hieman aikaa tuoreen verkostonvetäjän, Pekka Linnan esittäytymiseen ja toivottavasti alueverkoston tuore verkostokummi HENRYn hallituksesta, Tomi Välimäki, MPS-Yhtiöt, pääsisi linjoille esittäytymään myös.

Nähdään linjoilla!
 
Verkostoterveisin,

Pekka Linna, p. 044 750 6706 / pekka.linna@kktavastia.fi
Tea Roine, p. 0295 025 181 / tea.roine@ely-keskus.fi

Ilmoittautuminen alkaa: 16.01.2024
Ilmoittautuminen päättyy: 13.02.2024

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Ulla Vilkman, Timanttia Consulting Oy