Hallinnan tunnetta arkeen: Itsensä johtamisen opit ja vinkit

21.08.2024 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Tuntuuko työpäivät kaaokselta? Onko sinun vaikea keskittyä? Kaipaatko hallinnan tunnetta päiviisi? Tunnistatko työntekijöissä samoja haasteita? Jos yksikin kohta näistä iski sinuun, tämä on koulutus sinulle!

Tässä koulutuksessa opit, miksi itsensä johtamisen kehittämisellä on väliä ja miten voit sitä kehittää. Käymme läpi konkreettisia työkaluja itsensä johtamiseen, joita voit ottaa helposti mukaan omaan arkeesi. Koulutuksen jälkeen olet inspiroitunut johtamaan itseäsi paremmin ja pääset testaamaan erilaisia tapoja hallita omaa arkeasi. Itseäsi onnistuneesti johtamalla saat hallinnan omasta kalenteristasi ja tehtävälistastasi, eikä toisinpäin.

Koulutuksen sisältö
- Mitä itsensä johtaminen on ja miksi se on niin tärkeää?
- Mitä onnistunut itsensä johtaminen tarvitsee?
- Konkreettisia esimerkkejä ja vinkkejä: itsetuntemus, suunnitelmallisuus (oma työ, ajanhallinta ja priorisointi), tasapainon ylläpitäminen (oman energianhallinta).


Jenna Niskanen Valmentaja ja työyhteisön kehittäjä. Jenna on työntekijöiden ja johdon tuki, hyvinvoinnin ja työntekijäkokemuksen asiantuntija, joka on erikoistunut työnhallinnan ja itsensä johtamisen ammattilaiseksi.

Koulutuksissa osallistujat saavat konkreettisia työkaluja otettavaksi käyttöön omaan arkeensa. Jenna tarjoaa uusia ajatuksia ja vahvistaa jo olemassa olevia pohdintoja. Hän kommunikoi selkeästi ja lempeästi, tiivistäen ja summaten asiat selkeiksi kokonaisuuksiksi. Jennan tavoitteena on auttaa yrityksiä edistämään inhimillisempää työelämää. Koulutustehtävien lisäksi Jenna konsultoi ja valmentaa yrityksiä ja työntekijöitä hyvinvointiin ja tehokkuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Näin Jennan koulutuksiin osallistuneet kommentoivat:
Olin todella vaikuttunut Jennan taidoista ja läsnäolosta.
Esitys oli tosi hyvä ja monelta kantilta rakennettu!
Paljon hyviä konkreettisia vinkkejä, joita lähteä kokeilemaan. Sai myös hyvää ajatuksia aiheista, joiden pohdintaa jatkaa oman pään sisällä.”
Pidin erityisesti Jennan tyylistä esittää.”

sosiaalisenmediat tilit kuten linkedin, twitter/X, Instagram, facebook
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jennaniskanen/
Instagram: @ihminen.tyossa

>> Huom! HENRYn ilmoittautumiset ovat kesätauolla 15.6.-7.8.2024 ohjelmistopäivityksen vuoksi. <<

Ilmoittautuminen alkaa: 21.05.2024
Ilmoittautuminen päättyy: 20.08.2024

Ilmoittaudu tapahtumaan