CASE: Kuinka onnistua valmennusten vaikuttavuuden mittauksessa +WEBINAARI

12.02.2019 klo 09:00 - 10:00

Osoite: HENRYn toimisto, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Vaikuttavalla valmennusohjelmalla on aina selkeät, yksilötasolle vietävissä olevat toiminnalliset tavoitteet. Kerran vuodessa tehtävä, esimerkiksi henkilöstötutkimusmuotoinen organisaatiokartoitus, ei toimi toiminnallisten muutosten indikaattorina. Sen lisäksi, että sillä edistymisen mittaaminen tuottaa tuloksia peräpeiliin katsoen, se mittaa vaikuttavuuden kannalta vääriä asioita. Esimerkiksi tekemisen kulttuuri muuttuu, kun kriittinen massa ihmisiä muuttaa käyttäytymistään samanaikaisesti samaan suuntaan. Siksi on mitattava käyttäytymisen muutosta sitä mukaa kun sitä tapahtuu, ja tarkasteltava sitä, onko kehittyminen käynnissä vai ei.

Tule kuulemaan lisää valmennusten vaikuttavuuden suunnittelusta ja mittauksesta HENRYn webinaariin 12.2.2019 klo 9-10. Tilaisuudessa HRM Partnersin asiakkuusjohtaja ja valmentaja Kati Järvinen sekä vaikuttavuusmittausyritys Celkee Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Vättö kertovat case-esimerkkien avulla miten vanha 360-konsepti on uudistettu vaikuttavuuden mittaamisen ja tehostamisen tueksi ja miten vaikuttavuutta voidaan mitata tiimi- ja organisaatiotasolla.

Kati Järvinen:

Kati Järvinen on Professional Certified Coach (PCC), jonka intohimona on saada aikaan vaikuttavia kehittymiskokemuksia. HRD-ammattilaisena ja valmentajana hänellä on hyvin laaja ja käytännönläheinen kokemus vaikuttavien valmennuskokonaisuuksien suunnittelusta, toteuttamisesta ja vaikuttavuuden mittaamisesta.
Kati on kirjoittanut kirjat Mielekäs työ – uuden ajan uraopas (Sanoma Pro: Carlsson, Järvinen) sekä Työn mielekkyyden johtaminen – käytännön opas (Alma Talent: Järvinen). Toukokuussa julkaistaan hänen uusin kirjansa Pelko pois – kohti rohkeaa johtamista (Alma Talent: Lange, Järvinen)

Kimmo Vättö
Kimmo on Celkee Oy:n toimitusjohtaja. Ennen Celkeen perustamista hän on toiminut erilaisissa asiantuntijaorganisaatioiden esimies- ja johtotehtävissä 20 vuotta. Hänellä on kokemusta vaativien projektien johtamisesta, asiantuntijaorganisaatioiden kehittämisestä sekä isojen muutosten läpiviennistä. Kimmo on myös kokenut ketterien ja leanien toimintamallien kehittäjä ja hyödyntäjä. Kimmo on osallistunut toimialariippumattomasti kymmeniin Celkee Insight –mittauspalvelua hyödyntäviin projekteihin.
 

Ilmoittautuminen alkaa: 08.01.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 11.02.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan