Agile vs. Teal -paneelikeskustelu +WEBINAARI

19.08.2019 klo 16:00 - 17:30

Paikka: Henryn uudet tilat, iso neuvotteluhuone
Osoite: Keskuskatu 5 b, 8.krs
Järjestäjä: Ketterä HR -verkosto

Toimintaympäristön muuttuessa ennalta-arvaamattomammaksi ja asiakasymmärryksen kasvattamisen tullessa yhä tärkeämmäksi yritykset pyrkivät vastaamaan näihin haasteisiin muuttamalla toimintatapojaan ja organisoitumismallejaan. Ketterät menetelmät laajenevat teknologiayrityksistä perinteisillekin toimialoille – ja niiden avulla pyritään varmistamaan, että yritys tuottaa juuri sellaisia palveluita ja tuotteita, joita asiakas haluaa. Ketterä toimintatapa (”agile”) perustuu systemaattiseen, kurinalaiseen tiimityöskentelyyn, jossa ensisijaista on saada tärkeimmät hankkeet toteutettua jatkuvan parantamisen avulla.
 
Samaan aikaan etenkin uudet sukupolvet kaipaavat työltään merkityksellisyyden kokemusta. Tästä tarpeesta on saanut alkunsa myös Teal-ideologia, jossa byrokratia on pyritty minimoimaan ja työntekijät toimivat itseohjautuvasti tiimeissä ratkoen arjen ongelmia ilman esimiestä. Ajatellaan, että saadessaan valtaa ja vastuuta ihmiset voimaantuvat ja löytävät parhaan tavan työskennellä, jolloin yrityskin kukoistaa.
 
Agilessa ja Tealissä on paljon samoja piirteitä, mutta osittain ne ovat myös toistensa vastakohtia esimerkiksi kurinalaisuuden ja valmiiksi määriteltyjen roolien ja seremonioiden osalta. Kumpi sitten on ”parempi” ja millaisiin toimintaympäristöihin ne parhaiten sopivat? Näistä teemoista tilaisuudessamme keskustelevat 19.8. klo 16.00-17.30 paneelikeskustelussa seuraavat agilen ja tealin asiantuntijat:
 
Jukka Ala-Mutka, Chief Transformation Designer @ Fingertip
Jussi Markula, Co-founder @ Teal Suomi, Founder & CEO @ Prominda
Teemu Toivonen, Co-founder & Principal Consultant @ Triari, CEO & Founder @ Leanex

Paneelikeskustelun juontaa Agile HR -pioneeri Riina Hellström. Ilmoittautuminen viimeistään 18.8.2019 ohessa olevasta linkistä. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen alkaa: 06.08.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 18.08.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan