Suosittu Agile HR -valmennusohjelma alkaa jälleen 22.10.2024

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan! 

Valmennusohjelma tarjoaa HR-ammattilaiselle osaamisen, ajattelumallit ja työkalut vaikuttavaan, strategiseen ja ketterään henkilöstöjohtamiseen sekä henkilöstökokemuksen muotoiluun. 

Valmennus on

  • HR-ammattilaisten suunnittelema ja toteuttama – ei teknologiakeskeistä ketteryyttä vaan rakennettu HR:lle
  • Intensiivistä, käytännönläheistä ja vuorovaikutteista – pääset myös soveltamaan oppimaasi konkreettisiin HR-aiheisiin
  • Soveltuu kaikenlaisille organisaatioille ja ketteryyden eri kypsyystasoille, täysin ketteristä organisaatioista hybridi-organisaatioihin, sekä myös tilanteiseen, joissa muutosmatka on vasta alkamassa

Materiaalit ovat englanniksi, ketterä terminologia tulee tutuksi sekä suomeksi että englanniksi, keskustelut ja valmennus on suomeksi.


Valmennuksen aikataulu:

Valmennussessiot:

Ti 22.10.2024 Pienryhmät tapaavat klo. 13-14
Ti 29.10.2024 Sessio 1 klo 9-12
Ti 5.11.2024 Sessio 2 klo 9-12
Ti 12.11.2024 Sessio 3 klo 9-12
Ti 19.11.2024 Sessio 4 klo 9-12

Ryhmätyöt:

Pe 1.11.2024 klo 9-11
Pe 8.11.2024 klo 9-11
Pe 15.11.2024 klo 9-11
Pe 22.11.2024 klo 9-10.30 (pienryhmä voi sopia yhdessä tälle sopivan ajankohdan)

Lue lisää sinua varten kootusta tietopaketista

Tutustu myös yleisiin sopimusehtoihin tästä

 


Koulutuksen toteuttaa

Koulutuksen toteuttaa Agile HR Community ja kouluttajana toimii Riina Hellström.

Riina on intohimoinen modernin henkilöstöjohtamisen ja organisaationkehittämisen uranuurtaja ja globaali ketterän HR:n vaikuttaja. Hänen johtamansa verkostokonsultointiyritys People Geeks on tunnettu ketteröittämisestä, transformaatioiden johtamisesta, HR-modernisoinnista ja muutosprojekteistaan.

Hän on perustanut kansainvälisesti tunnetun Agile HR Communityn vasta julkaissut kansainvälisesti kirjan Agile HR: Deliver Value in a changing world of work”.

Riina toimii käytännönläheisenä konsulttina, johtajana, puhujana ja ammattivalmentajana sparraten asiakkaitaan ottamaan harppauksia kohti tervettä, tuottavaa ja ketterää organisaatiota. Hän on ensimmäinen HR johtaja joka saavutti Certified Scrum Professional tason, sekä Scrum at Scale valmentajan sertifioinnin. Riina on taustaltaan diplomi-insinööri, ja hänellä on myös soveltavan neurotieteen maisterintutkinto Middlesexin yliopistosta. Kun hän ei työskentele, kirjoita tai valmenna, hän rakastaa mökkeilyä, musiikkia, tanssimista ja ravintolaelämyksiä.


Hinnat ja ilmoittautuminen:  

HENRYn jäsenetuhinta 1620 € + alv 24%
Huom! Jäsenetuhinnat koskevat myös HENRYn kannatus- ja oppilaitosjäsenyyksiä. 

Olet tervetullut mukaan vaikka et olisi HENRYn jäsen. Hintasi on silloin 1800€ + alv. 24%. Tutustu kuitenkin HENRYn jäsenyyteen ja jäsenetuihin tästä.

HUOM! Arvonlisäveron muuttuessa pidätämme oikeuden tarkistaa verollisia hintoja.

>>Ilmoittaudu valmennukseen tästä

Tämän valmennuksen laskuttaa Henrietta Oy. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle laskun, jonka maksuehto on 14 päivää. Vain maksamalla osallistumismaksun varmistat paikan valmennuksessa. Mikäli haluat lisätietoja käytännön seikoista, tutustuthan myös valmennuksen yleisiin sopimusehtoihin täällä


Huomaa peruutusehtomme:

Viimeinen peruutuspäivä on 20.9.2024, sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta. Voit kuitenkin siirtää paikkasi maksutta toiselle henkilölle samassa organisaatiossa. Ilmoita tilallesi tulevan henkilön tiedot HENRYn toimistolle henry@henry.fi.

Emme voi taata toista samanlaista HENRYn valmennusta, joten ilmoittautumista ei voi siirtää toiseen valmennukseen. Sairastumistapauksessa emme valitettavasti palauta suoritusta tai osaa siitä, mutta voit siirtää paikkasi toiselle henkilölle.

Huomaathan, että kouluttajalla on oikeus siirtää/perua valmennusohjelma, mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu.


Osallistujapalautetta:

"Suosittelen Agile HR Practitioner -ohjelmaa - onnistunut läpileikkaus ketteryydestä ja niistä edellytyksistä, joita tarvitaan kulttuurin uudistamiseen ketteräksi.”,
Elina Aho, Director, Head of HR, OP-pankki

"Agile HR sertifiointi oli erittäin käytännönläheinen ja tehokas tapa oppia ymmärtämään ketterää HR:ää. Ryhmätyöt HR-ammattilaisten kanssa oman organisaation ulkopuolelta edistivät oppimista."
Henna Savola, People Operations Manager, Visma

"Tässä ohjelmassa saat kattavan johdatuksen Agilen HR:n maailmaan! Tutustut agile-menetelmiin, työskentelytapoihin sekä siihen, miten agile toiminta vaikuttaa organisaatioon. Opit, mitä agile toiminta edellyttää organisaatiorakenteelta. Samalla saat hyviä työkaluja ketterien käytäntöjen aloittamiseen saman tien. Varaudu panostamaan aikaa oppimiselle ja uuden omaksumiselle, sitä todella saat tässä ohjelmassa.",
Sanna Heinimo, Learning and Leadership Development Specialist, Helsingin Kaupunki