Käytännön vinkit yhteistoimintaneuvotteluihin + WEBINAARI

31.01.2018 klo 09:00 - 31.01.2018 klo 10:00

Osoite: Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry
Yhteistyössä: Asianajotoimisto Castrén & Snellman

Aamukahvia tarjolla klo 8.45.

Asianajotoimisto Castrén & Snellman ja HENRY ry järjestävät tilaisuuden, jossa käydään läpi yhteistoimintamenettelyn eri vaiheita käytännönläheisesti ja konkreettisesti.
 
Aamun pääteemoja ovat:
•              Miten yhteistoimintamenettely valmistellaan niin, että prosessin eri vaiheet toteutuvat lain edellyttämällä tavalla?
•              Miten huolehtia riittävästä ja oikea-aikaisesta viestinnästä henkilöstölle?
•              Mitkä ovat tyypilliset sudenkuopat ja kuinka ne voidaan välttää?
 
Keskustelua näistä kysymyksistä alustavat Castrén & Snellmanin työoikeusryhmän vetäjät asianajaja Tomi Kemppainen ja asianajaja Outi Tähtinen.
 
Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Esteen sattuessa pyydämme peruuttamaan osallistumisen hyvissä ajoin, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan.
 
Lämpimästi tervetuloa!
 

Outi Tähtinen
Counsel, Partner Elect, asianajaja, varatuomari
 
Outi on kokenut ja käytännönläheinen työoikeuden ammattilainen, joka on erikoistunut työoikeudellisiin kysymyksiin ja niihin liittyviin riitatilanteisiin. Merkittävä osa Outin työajasta kuluu työoikeudellisten riitojen ja niihin liittyvien neuvottelutilanteiden parissa. Outi on kokenut kouluttaja ja hänellä on kokemusta myös työlainsäädännön valmistelusta.
 
Tomi Kemppainen
Counsel, Partner Elect, asianajaja
 
Tomi on neuvonut Castrén & Snellmanin kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita laaja-alaisesti erilaisissa työoikeusasioissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Tomin toimenkuvaan kuuluvat erityisesti yleinen työsuhteisiin liittyvä neuvonta, ulkoistusjärjestelyt ja työoikeudelliset riita-asiat. Tomilla on vankka kokemus erityisesti riitojen ratkaisemisesta yleisissä tuomioistuimissa ja työtuomioistuimessa, yritys- ja ulkoistusjärjestelyiden suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyvästä työoikeudesta sekä henkilöstön käytön vähentämistilanteista. Toimeksiantotyön lisäksi Tomi luennoi usein työoikeudesta. 


HUOM! Mikäli osallistut webinaariin, webinaarilinkki ja salasana näkyvät omalla jäsensivullasi 29.1.2018 alkaen.

Ilmoittautuminen alkaa: 07.11.2017
Ilmoittautuminen päättyy: 30.01.2018

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Outi Tähtinen
Tomi Kemppainen