Innovatiivinen Itä kutsuu kaikki HENRYläiset valtakunnalliseen kesäpäivään 17.8. Joensuuhun

17.08.2017 klo 12:30 - 17.08.2017 klo 21:00

Osoite: Katso ohjelmasta päivän tarkemmat tiedot
Järjestäjä: Pohjois-Karjalan alueverkosto

Tänä vuonna HENRYn kesäpäivän järjestää  Pohjois-Karjalan alueverkosto. Osallistujamäärää on rajattu, mukaan mahtuu 40 HENRYläistä. Tule tapaamaan kollegoita ja viihtymään hyvässä seurassa! Vain matkat ja majoitus tulee maksaa itse, kesäpäivän ohjelma ja illallinen on jäsenille maksutonta. 

Päivän ohjelma:

klo 12.30 Tervetuloa Innovatiiviseen Itään! 
Kokoonnumme Taitokorttelin Kauppaneuvoksen kahviossa, Koskikatu 1, kultahippukuohuviiniä maistellen
 
klo 13 Ilo elää IT-yhtiössä – ja tulostakin syntyy 
Kuulemme kuinka yritystoiminnan jatkuva laajentaminen, tuloksen teko ja henkilöstön työhyvinvointi sopivat yhteen. Vierailu Arcusys Oy:ssä, Koskikatu 7 A.
Isäntänä tj. Jussi Hurskainen ja emäntänä henkilöstöjohtaja Maria Vihtkari
 
klo 14.15 Katujunakuljetus Eliakseen
jossa saamme kuulla, kuinka uuden SoTen synnyttäminen haastaa byrokratiaa. Mitä tarkoittaa HR:lle, kun luodaan aivan toimintamallia ja samalla yhteen liittyvät sairaanhoitopiirin 2500 työntekijää ja maakunnan 14 kunnan 4500 työntekijää. Henkilöstöjohtaja Johanna Bjärregård-Madsen ja työhyvinvointipäällikkö Helena Hanhinen.

Johtaminen – tiedettä, taidetta ja ripaus innovatiivisuutta:
Professori Anu Puusa johdattelee meitä pohtimaan innovatiivisuuden ydintä teemalla Johtajuus ja uudenlaisen työyhteisökulttuurin rakentuminen. Hän auttaa meitä hahmottamaan, miksi "perinteiset johtamismallit" eivät enää toimi, ja millaisia uusia taitoja johtamistyössä tarvitaan.
 
klo 16 Huoltotauko
 
klo 18 Innovatiivinen illallinen ohjelmineen Kerubissa (Siltakatu 1).

Päivän arvioitu päättymisaika on klo 20-21. 
 
Seuraavana päivänä optiona golf-kierros kauniilla Kontioniemen kentällä tai Seitsemän sillan kävely Joensuun kaupungin jokimaisemissa. 

TERVETULOA! 

Peruutusehdot: Matkat ja majoitus tulee maksaa itse. Osallistuminen kesäpäivään on jäsenille maksutonta. Järjestelyistä johtuen ilmoittautumista ei voi perua 10.8.2017 jälkeen. Sen jälkeen tulleista peruutuksista sekä No showsta veloitetaan 50 eur + alv. 24% peruutusmaksu. 

Ilmoittautuminen alkaa: 03.05.2017
Ilmoittautuminen päättyy: 11.08.2017

Ilmoittaudu tapahtumaan