HR:n yhteistyö työterveyshuollon ja työeläkevakuutusyhtiön kanssa - hyvät käytännöt käyttöön

13.02.2018 klo 16:30 - 19:00

Osoite: HENRYn toimisto, Oivallusverstas, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs.
Järjestäjä: Työhyvinvoinnin edistäminen

Koulutuksen tavoitteena on avata osallistujille työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen näkökulmaa sekä auttaa osallistujia ymmärtämään, miten ja miksi työhyvinvointi on jokaisen työpaikan ja työntekijän asia. Koulutuksessa käydään läpi HR:n näkökulmasta työterveyshuollon vaikuttavuutta ja millaista on hyvä suunnitelmallinen yhteistyö työterveyshuollon palveluntarjoajan ja työeläkevakuutusyhtiön kanssa.

Koulutuksessa avataan peruskäsitteet mm. lakisääteinen ennaltaehkäisevä työterveyshuolto, vapaaehtoinen työterveyspainotteinen sairaudenhoito, Kela-korvaukset ja miten niitä haetaan, miten työterveyshuolto kannattaa järjestää, mistä saa apua ja milloin kannattaa kilpailuttaa ? Mitä tarkoittavat Tyel- maksuluokka, osatyökykyinen ja kolmikanta tai työterveysneuvottelut, millaisia työkaluja työeläkevakuutusyhtiöllä on tarjota työkykyjohtamiseen ja työhyvinvointiin.

HR johtaa yrityksen työhyvinvointia ja samalla tekee vaikuttavaa yhteistyötä työterveyshuollon palveluntarjoajan ja työeläkevakuutusyhtiön kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!
 

Ilmoittautuminen alkaa: 11.12.2017
Ilmoittautuminen päättyy: 12.02.2018

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Katri Wänninen, Veritas
Johanna Jussila, Crescendo Consulting and Management Oy