Kestävää kilpailuetua strategisella oppimisella henkilöstöjohdolle ja kehittäjille

Johdanto

Työyhteisöjen paras tulevaisuuden turva ja kestävän kilpailuedun perusta on kaikkien jatkuva kyky oppia. Mikä tahansa oppiminen ei kuitenkaan auta, vaan sen tulee olla strategista eli menestyksen kannalta relevanttia.
Tulevaisuuden strateginen johtaminen on yhä enemmän strategista oppimista; ja muutosjohtaminen muutosoppimista.
Strategisen oppimisen soveltamiskohteita ovat esimerkiksi inhimillisten ja aikaansaavien työyhteisöjen rakentaminen, kestävän kilpailuedun luonti, inhimillisen pääoman kasvattaminen, strategisen johtamisen vaikuttavuuden lisääminen, toimintaympäristöjen ja arvonluonnin ymmärtäminen, reilu ja vastuullinen työnantajuus, oppimisköyhyyden nujertaminen, osaajapulan helpottaminen, elinvoiman lisääminen ja
työn merkityksellisyyden kasvattaminen.

Kenelle koulutuskokonaisuus on tarkoitettu?

Sinulle henkilöstön tai liiketoiminnan kehittämis- ja johtotehtävissä toimivalle, joka haluat erityisen mahdollisuuden kehittyä työssäsi, avartaa ajatteluasi, vahvistaa kokonaisuuksien hallintaa, toimia suunnannäyttäjänä ja samalla vahvistaa rooliasi.
Osallistujana olet mukana edelläkävijöiden kasvavassa joukossa uudistamassa merkittävällä tavalla työelämäämme. Saat valmiuksia saada ylin johto oivaltamaan uudet kestävän kilpailuedun mahdollisuudet.

Koulutusohjelman tavoite

Saat kokonaiskuvan strategisen oppimisen soveltamismahdollisuuksista ja opit hyödyllisiä käytännön työkaluja ja toimintatapoja.

Ohjelman sisältö – neljä kertaa kahden tunnin koulutuskokonaisuus

Kokonaisuus koostuu neljästä vuorovaikutteisesta ja osallistujien käyttöön taltioitavasta webinaarista sekä mahdollisuudesta vaihtaa ajatuksia yhteisellä keskustelualustalla. Ohjelman tietoperusta ovat Juha Koskisen strategisen oppimisen kirjat (kuva alla).

1. Strateginen oppiminen pe 8.9.2023 klo 8:30 – 10:30
Haasteena inhimillinen ja aikaansaava työelämä
Strateginen oppiminen ja sen soveltamisalueet
Hyödyllistä, yhdentekevää ja haitallista oppimista
Kokonaisvaltainen oppimiskäsitys ja keskeisiä näkökulmia
Oppimiskulttuuri

2. Systeeminen osaaminen ja liiketoiminta pe 22.9.2023 klo 8:30 – 10:30
Mikä systeemi?
Vaikutusten verkostot ja asioiden dynaaminen luonne
Tiedon lajit, riskit ja epävarmuus
Systeemisyys liiketoiminnassa

3. Strateginen oppiminen – käytännön toteutus pe 13.10.2023 klo 8:30 – 10:30
Strategisen oppimisen käytännöt ja työkalut
Strateginen oppiminen eri konteksteissa ja tilanteissa
Vaiheittainen eteneminen ensiaskelista uuteen toimintamalliin ja -kulttuuriin

4. Oppimisen johtaja (CLO) ja johtaminen pe 27.10.2023 klo 8:30 – 10:30
Mikä oppimisen johtaja?
Oppimisen johtajan tarve, työ ja osaaminen
Oppimisen johtaminen työarjesta strategiatyöhön

Asiantuntija

Juha Koskinen on strategisen oppimisen tienraivaaja ja tietokirjailija. Hän on toiminut johtajana, strategina, yrittäjänä, työelämätaitojen kouluttajana ja konsulttina kansainvälisistä korporaatioista start up -yrityksiin, julkisen sektorin toimijoista taideorganisaatioihin. Juha on nykyajan metsästäjä-keräilijä, monien liemien kokki ja Ajantiedon toinen yrittäjä, DI ja VTM.
Juha on kirjoittanut viisi strategiseen oppimisen kirjaa: Relewant – Onnistutaan oppimalla (2020), Oppimisen johtaja (CLO) (2021), Strateginen oppiminen (2021), Työkirja – Strateginen oppiminen
(2022) sekä Tilanneäly – Työelämätaitojen perusta (2022).

Investointi

* Koulutusohjelman veroton hinta jäsenille on 890€ + alv. 24% (yhteensä 1103,60€).

* Mikäli et ole HENRYn jäsen, osallistumishintasi on 1050 eur + alv . 24% (yhteensä 1302€). Tutustu HENRYn jäsenyyteen tästä.

Hintaan sisältyvät koulutusmateriaalin lisäksi Juha Koskisen strategisen oppimisen kaikki viisi kirjaa.

Huomaathan peruutusehtomme

Viimeinen peruutuspäivä on 17.8.2023. Sen jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumishinnasta. Voit siirtää paikkasi toiselle henkilölle samassa yrityksessä maksutta. Ilmoitathan tilallesi tulevan henkilön tiedot etukäteen henry@henry.fi. Huomaathan, että mikäli minimimäärää osallistujia ei saada, voidaan valmennus siirtää tai perua kokonaan.

Tämän valmennuksen laskuttaa Henrietta Oy.Ilmoittautuminen on päättynyt. Voit vielä tiedustella paikkaa Henryn toimistosta henry@henry.fi.