Suodatus:

Järjestäjän mukaan
Suodata Nollaa
< maalis 2019 >
vkomatiketopelasu
09 25 26 27 28 1 2 3
10 4 5 6 7 8 9 10
11 11 12 13 14 15 16 17
12 18

18. maalis

KAS Henry Kouvolassa

Lisätietoja
19 20

20. maalis

Jatkuva oppiminen - miten Vaasan Yliopisto on mukana kehittämisessä?

Lisätietoja

Älykkyyttä osaamisen johtamiseen: SMART CAPABILITY MANAGEMENT

Lisätietoja
21

21. maalis

Henkilöstökokemus strategisena kilpailuetuna

Lisätietoja
22 23 24
13 25

25. maalis

Str. verkoston lukupiiri - Case Nokia, 25.3.2019 tapaaminen

Lisätietoja
26 27

27. maalis

Vastuullinen tehostaminen +WEBINAARI

Lisätietoja

Tampereen aluejaoksen tapaaminen: Yrittäjämäistä johtamista vertaisoppimalla

Lisätietoja
28

28. maalis

Luottamus työyhteisössä kokemusten jakoa

Lisätietoja

Teehetki Kissakahvila Helkatissa

Lisätietoja
29

29. maalis

Aivotyö-webinaari

Lisätietoja

Henry-lounas

Lisätietoja
30 31
14 1 2 3 4 5 6 7

Saat ilmoittautumisestasi aina vahvistuksen sähköpostiisi
Kirjoitithan sähköpostiosoitteesi oikein? Tarkista myös roskapostikansio. Jos tilaisuus on täynnä, saat ilmoituksen jonotuspaikasta. Ilmoitamme jos paikkoja vapautuu.

Mistä tarkistaa olenko ilmoittautunut? Olenko ilmoittautunut paikan päälle vai webinaariin? Mistä saan webinaarilinkin ja salasanan?
Omalla jäsensivullasi näkyy kaikki ilmoittautumisesi, myös onko osallistumistumistapasi webinaari vai oletko tulossa paikan päälle.

Webinaarilinkki tulee näkyviin omalle sivullesi pari päivää ennen tilaisuutta. Jos haluat vaihtaa osallistumistapaa esim. paikan päältä webinaariin, peru ensin aikaisempi ilmoittautuminen ja ilmoittaudu uudelleen. Webinaarissa on yleensä tilaa.

Jos joudut perumaan ilmoittautumisen
Jos sinulle tulee este tai sairastut, peru ilmoittautumisesi oman jäsensivusi kautta peruutusajan puitteissa. Koska tilaisuuksissa on usein jonoa, peruthan ilmoittautumisesi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta tilallesi saadaan vielä toinen henkilö. Peruutukset ainostaan saman päivän tilaisuuksiin ennen tilaisuutta sähköpostitse henry@henry.fi, huomaa kuitenkin viimeinen peruutuspäivä.

No show -maksu
Käyttämättä ja/tai perumatta jätetystä paikasta maksuttomassa jäsentilaisuudessa veloitetaan 50 € + 24 % alv. No show – maksu. Huolehdithan paikan päällä itse siitä, että nimesi tulee osallistujalistaan. Näin vältyt No-show -maksulta.


Yhteistyökumppanit huomio!

Onko mielessäsi jokin aihe jolla haluaisit tavoittaa HENRYn jäsenet? HENRYn jäsenet koostuvat henkilöstöalan päättäjistä ja asiantuntijoista valtakunnallisesti. HENRYn ainutlaatuinen verkosto koostuu sekä akateemisessa maailmassa että elinkeinoelämässä toimivista alan huippuammattilaisista.

Meille on tärkeää, että jäsenemme kuulevat uusimmat tutkimustulokset, case -esimerkit uusista toimintatavoista ja uusimmat kehitysideat. Olemme kiinnostuneita yhteistyöstänne, jolla voimme tukea suomen henkilöstöhallintoa. Aamutilaisuutemme evät kuitenkaan sovellu markkinointiin

Otathan rohkeasti meihin yhteyttä ja olethan ajoissa varaamassa ajankohtaa!


Yhteydenotot: fanny.huuskonen@henry.fi

Lue lisää tapahtuman järjestämisestä HENRYllä