WEBINAARI: Yrityskaupat - huomioita henkilöstön sitouttamiseen ja palkitsemiseen

10.02.2021 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Mistä yrityskaupan henkilöstöä koskeva arvo muodostuu ja miten varmistaa tämän arvon säilyminen? Miten sitouttaa oikeat osaajat ja organisaation ydinhenkilöt?

Webinaarissa käsittelemme sekä perinteisen HR DD-näkökulman että avainhenkilöiden sitouttamisen ja keinot, joilla voimme varmistaa tietojen keräämisen. Webinaari keskittyy ennen kaikkea niihin keinoihin, joita on käytössä avainhenkilöiden sitouttamiseen juuri heidän motivaatioistaan lähtien. Laajennamme näkökulmaamme myös järjestelyn jälkeiseen aikaan ja annamme vinkkejä, miten varmistaa kulttuuriyhteensopivuus, ehtojen harmonisointi ja todella saada irti hyöty ostetusta kokonaisuudesta tekijöidensä kanssa.
 
Puhujana Maria ”Maisa” Setälä

Maisa on työsuhdejuridiikkaan erikoistunut HR- ja palkitsemisen ammattilainen. Kokonaispalkitseminen, toisten arvostaminen, hyvä johtajuus ja niitä tukevat mietityt henkilöstökäytännöt voittavat Maisan mielestä mennen tullen tehokkuudessaan lait ja asetukset – silti molempia tarvitaan. Maisa uskoo vahvasti paikalliseen sopimiseen, siihen että osapuolet etsivät tulevaisuuden työn kannalta parasta mahdollista lokaalia ratkaisua, johon koko porukka voi sitoutua.

Ilmoittautuminen alkaa: 16.12.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 09.02.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan