Webinaari: Yksinkertaista johtamista - arjessa arvostaen, Ari Rämö, Sick Ag

22.04.2021 klo 17:00 - 18:30

Paikka: Webinaari, avoin kaikille Henry Ry:n jäsenille
Osoite: Webinaari
Järjestäjä: Pohjanmaan alueverkosto

Ari Rämö on eri kokoisten organisaatioiden pitkänlinjan johtaja, valmennuskonsultti, luennoitsija ja armoitettu ajattelija, joka on vienyt teoriansa johtamisesta käytäntöön - menestyksekkäästi.

Ari toimii tällä hetkellä globaalissa tehtävässä Sick Ag:llä mutta hänen aiemmin toimitusjohtajana luotsaamansa yritys Sick Oy on omassa sarjassaan sijoittunut huippusijoille Suomen parhaiden työpaikkojen (Great Place to Work) arvioinnissa monien vuosien aikana ja noussut yhdeksi alansa ykkösbrändeistä. 

Arin johtamisen lähtökohtana on aina ollut arvostus, ei arvosteleminen. Hän on johtajana toimiessaan arjen yleismies, jonka tärkein rooli on olla muita varten ja huolehtia työntekijöidensä motivaatiosta.

Tämä sama asenne on ollut Arin kantavana voimana hänen toimiessaan eri kokoisissa organisaatioissa. Arin johtaminen toimii. Hänen syvin johtajakoulutus on hankittu hänen haastavimmalta yleisöltään, kolmilapsiselta perheeltään.

Arilta on myös ilmestynyt kaksi kirjaa: "Yksinkertaista johtamista - arvostaen" (2013) sekä "Yksinkertaista johtamista - arjessa (2018)". Vahva suositus. 

Ilmoittaudu tapahtumaan, et tule pettymään! Lähetämme linkin tapahtumaan osallistujille lähempänä tilaisuutta.

Ilmoittautuminen alkaa: 06.03.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 21.04.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Ari Rämö / Sick Ag