WEBINAARI: Vastuullinen palkkaus ja palkitseminen

13.04.2021 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Yritysten tarve kiinnittää huomiota toimintansa vastuullisuuteen on viime vuosina kasvanut merkittävästi. Palkkauksella ja palkitsemisen kokonaisuudella on tärkeä rooli vastuullisuuden toteuttamisessa.

Organisaation peruspalkkauksessa vastuullisia henkilöstökäytäntöjä toteutetaan oikeudenmukaisen ja avoimesti viestityn palkkausjärjestelmän avulla sekä järjestelmän selkeällä soveltamisella ja jatkuvalla ylläpidolla. Samapalkkaisuuteen liittyvät käytännöt, kuten tasa-arvosuunnitelmaan liittyvät palkkakartoitukset, kuuluvat myös peruspalkkauksen vastuullisuuteen. Täydentävän palkitsemisen osalta vastuullinen työnantaja suunnittelee tulospalkkiojärjestelmänsä tavoitteita ja mittareita myös vastuullisuusnäkökulmasta ja tarjoaa henkilöstölle ratkaisuja ja välineitä, joilla varautua tulevaisuuteen.

Webinaarissa avaamme vastuullisuuden teemaa palkkauksessa ja täydentävässä palkitsemisessa. Kerromme myös esimerkkejä, miten vastuullisia palkkaus- ja palkitsemiskäytäntöjä on erilaisissa organisaatioissa toteutettu.

Puhujina tässä webinaarissa:

Kiisa Hulkko-Nyman, liiketoimintajohtaja, TkT, Mandatum Life Palvelut Oy
Kiisa on Suomen näkyvimpiä palkitsemisen asiantuntijoita, jolla on pitkä ura palkitsemisen monipuolisten teemojen parissa. Nykyisin Kiisa johtaa palkitsemisen liiketoimintaa Mandatum Lifessa. Aiemmin Kiisa on toiminut mm. Aalto-yliopiston palkitsemisen
tutkimusohjelman vetäjänä.

Sini Jämsén, johtava palkitsemiskonsultti, TkT, Mandatum Life Palvelut Oy
Sini on työskennellyt palkitsemiskonsultoinnin parissa yli kymmenen vuotta ja sitä ennen palkkausjärjestelmätutkijana Aalto-yliopistossa. Sinin erityisosaamisalue ja vastuualue Mandatum Lifen palkitsemiskonsultoinnissa on peruspalkkausjärjestelmät.

Janne Sjöman, asiakkuusjohtaja, Mandatum Life
Jannella on vuosikymmenten kokemus myyntijohtamisen tehtävistä sekä yritysten auttamisesta löytämään sopivia ratkaisuja mm. henkilöstön tulevaisuuteen varautumiseen liittyviin kysymyksiin.

Twitterit: @mandatumlife @KiisaHulkko @sjamsen
#palkitseminen #palkkausjärjestelmät #vastuullisuus #varautuminen

Ilmoittautuminen alkaa: 23.02.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 12.04.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan