WEBINAARI: Työterveyshuollon toimintasuunnitelmasta työpaikan työterveyssuunnitelmaksi? Usko tai älä - näinkin sen voi tehdä!

29.10.2020 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

KOHO Consulting Oy / Case Ikea Oy.

Onko työterveyshuollon toimintasuunnitelma maailman turhin dokumentti?
Toimintasuunnitelma eli TOSU ohjaa työterveyshuollon tekemistä, mutta sen laatiminen tai päivittäminen herättää harvoin kicksejä.
 
Miksi?
 
Prosessi on kärjistettynä tuttu: avataan palveluntuottajan 20-sivuinen kryptinen lomake ja copypastataan tietoja esitäytettyihin kenttiin. Yhteistyön tuloksia, palautteita tai työkykytilannetta ei analysoida ja ratkaisuksi tarjotaan lisäpalveluiden ostoa. Tuloksena on todellakin TYÖTERVEYDEN – EI YRITYKSEN TOSU!
 
Webinaarissa esittelemme Case Ikea Oy:n kautta täysin uudenlaisen prosessin ja pohjan, joilla tehdään oikea TYÖPAIKAN TYÖTERVEYSSUUNNITELMA. Tiina ja Ikean Kati kertovat, miten tosusta tehtiin kohottajien sparrauksen tuloksena johtamisen väline, jossa työpaikan ja työterveyshuollon toimet ja monipuoliset mittarit saatiin yhteen kuvaan. Suunnitelma, joka tuo yhteistyön läpinäkyväksi ja auttaa johtamaan kumppanuutta täysin eri tasolla.
 
Ansaitset parempaa työterveysyhteistyötä - tule mukaan! Me kerromme konkreettisesti, miten se tehdään!
 
Puhujat:
 
Tiina Kesti, johtava työkykyasiantuntija, osakas, KOHO Consulting Oy
 
Tiina on työterveysyhteistyön kokenut kehittäjä ja rohkea haastaja. Hän on innostava liiketoimintalähtöinen työkykyasiantuntija, jonka eritysosaamista on työhön liittyvä mielenterveys. 
 
Kati Horttanainen, Health and Wellbeing Manager, IKEA Oy
 
Kati toimii IKEA Oy:ssä työhyvinvointipäällikkönä. Hän on aktiivinen työhyvinvointiin liittyvien prosessien kehittäjä ja jalkauttaja
 
KOHO Consulting Oy:n tavoite on lisätä työkykyisiä päiviä ja virittää työkykyjohtaminen huippukuntoon.
 
www.kohoconsulting.fi
LinkedIn: Koho Consulting Oy, Tiina Kesti
Facebook: Koho Consulting Oy
 
#kohoconsulting #lisäätyökykyisiäpäiviä #mielellääntyössä #kohottajat
  
Facebook
Linkedin
Tiina Kesti Linkedin

Ilmoittautuminen alkaa: 08.09.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 28.10.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan