WEBINAARI: Työterveys = big black box? - Näin tehostimme ja läpinäkyvöitimme työterveysyhteistyötä JYSKissä

18.05.2021 klo 09:00 - 10:30

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Onko sinulla näkyvyyttä työterveyden yhteistyöhön? Koetko, että työterveyden toimintoihin  on vaikea saada otetta ja sen tasossa on hurjasti hajontaa? Miten asiakkaana ohjaat työterveysyhteistyötä vai oletko vain toteava sivustaseuraaja?

Tule kuulemaan, miten valotimme  työterveysyhteistyön ”black boxia” JYSKissä. Läpivalaisimme ennaltaehkäisevän toiminnan ja sairaanhoidon prosessit ja lisäsimme näkyvyyttä toimintaan. Pilkoimme tekemisen JYSKIn tavoitteiden ympärille, ja rakensimme HR:lle prosessien ohjaustaulun yhdessä työterveyshuollon kanssa.

Sinun kannattaa liittyä joukkoon, jos haluat lisätä valmiuksia työterveyden yhteistyön johtamiseen ja haluat kuulla, miten se toteutetaan monipaikkaisessa organisaatiossa. Webinaari on hyödyllinen myös niille, jotka haluavat saada vinkkejä siihen, miten kehittää  työterveysyhteistyötä entistä mitattavammaksi ja tavoitteellisemmaksi.
 
Case JYSKiä esittelevät Leena Saario, HR Manager/ Jysk Oy:stä ja johtava työkykyasiantuntija Tiina Kesti  / KOHO Consulting OY:stä

Leena Saario, HR Manager, JYSK OY
HR ammattilainen, jolla pitkä kokemus matkailun ja kaupan aloilta. Keskiössä koko työsuhteen elinkaari, rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen, työhyvinvoinnin näkökulmasta. Leena on tuloshakuinen toimija, haluaa nostaa esille tavoitehakuista toimintaa henkilöstön kehittämisessä. 

On se sitten suorituksen johtamista, työkyvyn parantamista, henkilöstön vaihtuvuutta ja sitä kautta HR- tunnuslukujen vaikuttavuutta liiketoimintaan.

Työterveyden kehittäminen ennaltaehkäisevään suuntaan ja todelliseksi kumppaniksi yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi on yksi tärkeistä tehtävistä, jonka eteen on vielä paljon tekemistä.

LinkedIn: Leena Saario 
 
 
Tiina Kesti, johtava työkykyasiantuntija, PsM, osakas, KOHO Consulting Oy

Tiina on työterveysyhteistyön kokenut kehittäjä, rohkea raikastaja ja haastaja. Hän on innostava liiketoimintalähtöinen  työkykyasiantuntija, jonka eritysosaamista on työhön liittyvä mielenterveys.  Tiina on osakkaana KOHOssa, jonka tehtävänä on auttaa asiakkaitaan lisäämään työkykyisiä päiviä.

Ilmoittautuminen alkaa: 14.04.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 17.05.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan