WEBINAARI: Tiimisoppa - Tie tusinatiimistä huipputiimiksi

21.04.2020 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Oletko ollut osana huipputiimiä? Entä mukana sellaisessa tiimissä, jossa tuntuu, ettei mikään etene? Oletko pohtinut mistä erot aikaansaamisessa ja tunnelmassa eri tiimien välillä johtuvat? Eroja ei selitä Suomessa yleisesti hyväksytty selitys eli se, että ”ihmiset eivät vaan tule toimeen keskenään”. Parhaiten eroja huipputiimien ja tusinatiimien välillä selittää tiimin positiivisen energian määrä. Jokainen tiimi voi nostaa positiivisen energian korkealle ihmisten keskinäisistä eroista huolimatta tai juuri niiden ansiosta. Jokainen tiimiläinen pystyy vaikuttamaan positiivisen tiimienergian syntymiseen ja säilymiseen tuomalla oman lusikkansa soppaan. Energisiä tiimejä löytyy kaikkialta: yrityksistä, järjestöistä, harrastuspiireistä ja julkisista organisaatioista.  

Tule kuulemaan tiimienergiasta, sen eri muodoista ja energisen tiimin rakentamisesta. Tilaisuudessa vastataan esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:
  • Mistä energinen tiimi koostuu?
    Miten jokainen tiimin jäsen voi olla rakentamassa tusinatiimistä huipputiimiä?
    Millaista on esimiehen ja tiimin vetäjän energinen toiminta?
    Miten rakentaa energistä yhteistyötä tiimien välille?
Hasse Kvist
Hasse on kehittänyt tiimejä sekä rakentanut tiimiorganisaatioita vuosikymmeniä. Hasse toimii energisoijana yrityksensä Performance Power Associates´in puitteissa. Missiona on tuoda energiaa johtamiseen ja valmentavaan esimiestyöhön, projekteihin sekä tiimityöskentelyyn. Lisäksi Hasse toimii STRATO -konsulttiverkostossa Senior Partnerina edistäen strategian toteuttamista organisaatioissa.

Sanna Mäkipää
Sannan taustakoulutus on terveydenhuollossa. Omassa yrityksessään Sanna on toiminut 14 vuotta kouluttajana, työnohjaajana (STOry), organisaatiokonsulttina, tiimivalmentajana ja coachina. Sydämen asiana hänellä on organisaatioiden, työyhteisöjen, tiimien sekä esimiestyön kehittäminen toimivammaksi, dialogisemmaksi ja psykologisesti turvallisemmaksi. Keskeisiä työkaluja ovat kiintymyssuhdeteoria ja mentalisaation käsite.
'Tiimisoppa - iloa ja energiaa kaaliin' -kirja julkaistaan 1.4.2020. Hassen ja Sannan lisäksi kirjoittajina ovat olleet Salla Alajoki, Tiina Mehto, Kenny Niutanen ja Tuomo Sulkumäki.

 Tämä tilaisuus toteutetaan vain webinaarina! 

Ilmoittautuminen alkaa: 13.02.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 20.04.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan