WEBINAARI: TE-toimiston muutosturva yrityksen ja henkilöstön tukena

19.10.2020 klo 17:00 - 19:00

Osoite: WEBINAARI
Järjestäjä: Rekryverkosto
Yhteistyössä: TE-toimisto

TE-TOIMISTON MUUTOSTURVA YRITYKSEN JA HENKILÖSTÖN TUKENA

Lämpimästi tervetuloa maanantaina 19.10.2020 klo 17-19, Rekryverkoston järjestämään tilaisuuteen, joko Henry:n toimistolle, Keskuskatu 5B, 8.krs, Helsinki tai etänä webinaariin.
 
Saamme vieraaksemme Suvi Lindforsin ja Marjaana Metson Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluista. He alustavat tilaisuuden, jonka aihe keskittyy muutosturvan toimintamallin toteuttamiseen yt-lain piiriin kuuluvien organisaatioiden (yritysten) osalta, yrityksen velvollisuuksista liittyen yt-prosessin läpiviemiseen, mitä siinä tulisi huomioida, mitä laki edellyttää ja mitä muuta yritys voi tehdä?
 
Mitä muutosturva sisältää eli

- mitä se lähtökohtaisesti tarkoittaa
- mitä se tarjoaa yritykselle tilanteessa, jossa yritys joutuu irtisanomaan tai lomauttamaan henkilöstöä
- mitä muutosturvan toimintamallin toteuttaminen edellyttää yritykseltä
 
He kertovat myös siitä,

- miten muutosturvayksikkö voi auttaa ja tukea yritystä muutostilanteessa
- miten muutosturvayksikkö voi auttaa ja tukea lomautettuja ja irtisanottuja yt-neuvotteluiden päätyttyä, miten he voivat löytää uuden työpaikan tai mitä vaihtoehtoja on lähteä ihan uuteen suuntaan joko opiskelemalla tai ryhtymällä yrittäjäksi
 
Suvi Lindforsilla ja Marjaana Metsolla on pitkä kokemus yritysten ja muiden organisaatioiden, muutostilanteiden parissa asiantuntijatehtävissä. Heidän käsiensä kautta on mennyt useita satoja yrityksiä yt-neuvotteluitilanteiden puitteissa ja he ovat tehneet yritysten kanssa laajaa yhteistyötä, jossa fokuksessa loppujen lopuksi on ollut mahdollisten irtisanottujen työntekijöiden (myös lomautettujen) auttaminen tilanteessa eteenpäin.

Ilmoittautumislomakkeen kentässä on myös paikka, jonne sinulla on mahdollisuus jättää kysymyksiä. Käsittelemme niitä heti alustuksen jälkeen.

Ilmoittautuminen alkaa: 24.09.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 19.10.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Suvi Lindfors
Marjaana Metso