WEBINAARI: Syvyys, jossa todelliset muutokset tapahtuvat – Johtamisen ja kulttuurin kehittäminen systeemisesti

08.04.2020 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Webinaari
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Tässä aamutilaisuudessa avaan systeemisen näkökulman johtamisen ja kulttuurin kehittämiseen. Kerron, miten hienoista sanoista päästään aitoon kokemukseen. Kerron, mikä yhteys on johtajan itsetuntemuksella ja organisaation kulttuurilla. Kerron myös, miten voit kehittää organisaatiosi kulttuuria siten, että pääset pintaa syvemmälle ja aikaansaat pysyviä tuloksia.
 
Kulttuuri muodostuu näkymättömistä dynamiikoista, jotka taas liittyvät ihmisten välisiin alitajuisiin suhteisiin.
 
TkT työpsykologia Jani Roman on yrityskulttuurin ja johtamisen kehittämiseen erikoistuneen Systems Enlightenment Oy:n perustaja ja systeemisen konstellaation pioneeri Suomessa. Hän on väitellyt työpsykologiasta aiheena dialogi organisaatiokulttuurin kehittämisen menetelmänä. Sen jälkeen hän on tutkinut systeemisen konstellaation soveltamista organisaatioiden kehittämiseen Työsuojelurahaston tuella. Jani on auttanut kymmeniä yrityksiä kulttuurin ja johtamisen kehittämisessä vuodesta 1993 lähtien. Jani on kokeneimpia yhteisen kulttuurin rakentajia fuusioissa Suomessa. Lisäksi Jani on perhekonstellaatioterapeutti ja hänen verkkopohjainen mindfulnesskurssinsa on Suomen suosituin. Hänen koulutuksilleen ja kursseilleen on osallistunut yli 8000 ihmistä. Janilla on kokemus yli 1000:sta konstellaatiosta niin terapia- kuin organisaatioiden kehittämisen puitteissa.

#systemsenlightenment #servingleadershipacademy #yrityskulttuuri #systeeminenkonstellaatio #janiroman #dialogi-instituutti

Tilaisuus järjestetään vain webinaarina.

Ilmoittautuminen alkaa: 18.02.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 07.04.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan