Webinaari: Rekrytointikäytännöt korona-aikana

19.01.2021 klo 17:00 - 18:30

Osoite: Webinaari
Järjestäjä: Rekryverkosto

Rekrytointikäytännöt korona-aikana

HENRYn Rekryverkosto järjestää paneelikeskustelun korona-ajan rekrytoinneista tiistaina 19.1.2021 klo 17:00-18:30. Tapahtuma järjestetään virtuaalisesti.

Paneelissamme ovat mukana Linnanmäen henkilöstöjohtaja Elina Örthen, OP Ryhmän  asiantuntijarekrytoinneista ja henkilöarvioinneista vastaava Joakim Lindholm sekä Saranen Consultingin rekrytoivien koulutusohjelmien liiketoimintapäällikkö Sandra Välikoski. Paneelia juontavat Espresso Housen henkilöstöpäällikkö Anu Ukonlinna ja Tradenomien erityisasiantuntija Sanna Frisk

Tavoitteenamme paneelissa on kuulla, miten yritysten rekrytointikäytännöt ovat etätyösuositusten aikakaudella muuttuneet ja mitä uusista käytännöistä on jo opittu. 

Rekrytointeja on tehty monella alalla koko korona-aikakaudella ja tähän mennessä onkin ehtinyt jo syntyä uusia toimintatapoja ja testattuja käytäntöjä erilaisiin tehtäviin ja rooleihin liittyen. Paneelissa on tarkoitus kuulla organisaatioiden nykykäytännöistä mm. kausityöntekijöiden ja asiantuntijoiden rekrytoinneissa ja miten henkilöarvioinnit, haastattelukäytännöt ja kenties valinnatkin ovat muuttuneet. Lisäksi keskustellaan rekrytoinnin onnistumiseen tähtäävistä toimenpiteistä valinnan jälkeen eli perehdytyskäytäntöjen päivittämisestä nykyiseen uuteen normaaliin. 

Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja tapahtumasta Anulta tai Sannalta
anu.ukonlinna@gmail.com, sanna.frisk@gmail.com

Ilmoittautuminen alkaa: 08.12.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 18.01.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan