Webinaari: Psykologinen Turvallisuus ja Keskustelun Voima

25.01.2021 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Työnohjaus ja Coaching -verkosto

Ilona Rauhalaa toivottiin puhujaksi Henryn Työnohjaus ja Coaching -verkoston jäsenkyselyssä elokuussa 2020.

Tässä webinaarissa hän avaa aiheita Psykologinen Turvallisuus ja Keskustelun Voima.

Psykologisen turvallisuuden johtaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Nyt kun työskentely on muuttunut etätyöskentelyksi ja maailman tilanne herättää ihmisissä paljon epävarmuutta, toimintakyvyn kannalta turvallisuuden tunteen vahvistaminen on keskeistä.  

Webinaarissa saat vastauksia kysymyksiin: Mitä psykologinen turvallisuus on? Miksi se on nyt erityisen tärkeää? Ja miten sitä johdetaan?

Psykologista turvallisuutta parantaa ehdottomasti parempi kanssakäyminen ihmisten kesken. Haluatko parantaa kanssakäymistäsi ihmisten kanssa työelämässä, parisuhteessa, vanhempana ja ystävänä? Hyvistä keskustelutaidoista on hyötyä kaikissa tilanteissa. Ilona kertoo, mitä ajattelee hyvän keskustelun olevan ja mitä sillä voi saada aikaiseksi.

Tilaisuus järjestetään Zoomilla.

Ilmoittaudu mukaan!
 
Ilona Rauhala on laillistettu psykologi ja työelämän valmentaja. Hänen kutsumuksenaan on kansanomaistaa psykologista tietoa ja auttaa ihmisiä soveltamaan sen löydöksiä arkeen ja työhön. Ilona Rauhala tuli tunnetuksi omaa nimeään kantavan psykologisen keskusteluohjelman vetäjänä vuosina 2007–2008 Ylen TV1-kanavalla. Sen jälkeen hän on kirjoittanut kuusi psykologia-aiheista tietokirjaa. Lisäksi hän pitää vastauspalstaa Kauneus ja Terveys -lehdessä. Rauhala on erikoistunut ylimmän johdon valmentamiseen, mutta hän on kysytty valmentaja myös organisaatioiden muutostilanteissa. Hän toimii omassa yrityksessään sekä ohjelmajohtajana BCI Business Coaching Instituten coaching-taitojen valmennusohjelmissa.
 

Ilmoittautuminen alkaa: 07.12.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 21.01.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Ilona Rauhala, laillistettu psykologi ja työelämän valmentaja