WEBINAARI: Palautumisesta ja itsemyötätunnosta voimaa ja kestävyyttä

14.04.2021 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Miten tukea ylikuormittuneiden esihenkilöiden palautumista?
 
Esihenkilöt ovat olleet erityisen kovilla vuoden ja moni on ylikuormittunut. Miten tukea heidän riittävää palautumistaan? Palautumisvaje voi näkyä esimerkiksi keskittymiskyvyn heikentymisenä, työpäivien venymisenä, voimakkaina tunnereaktioina, unihäiriöinä tai vaikeutena rauhoittua. Miten ottaa asia puheeksi?

Meistä jokainen voi vaikuttaa omaan työstä palautumiseensa käytännöllisin ja yksinkertaisin keinoin. Myös jatkuvassa kuormituksessa heikentynyttä keskittymiskykyä voi elvyttää omatoimisesti.
Noin kolmannes tekee töitään kuormittuneena ilman taukoja, mikä voi tarkoittaa sitä, ettei työpäivän aikana palaudu lainkaan.

Yksi toimiva keino tukea palautumista on myötätuntoisen suhtautumisen vahvistaminen itseä kohtaan. Mikä on riittävän hyvä taso juuri nyt, näissä olosuhteissa?
Itsemyötätunto tukee palautumista ja vähentää muun muassa stressiä, perfektionismia ja epäonnistumisen pelkoa. Webinaarissa esitellään lyhyitä itsemyötätuntoharjoituksia.
 
Valmentaja:

Päivi tietää käytännössä, millaista on työskennellä kestävästi jatkuvan muutoksen keskellä minuuttiaikataululla. Hän on taustaltaan henkilöstöpäällikkö, esihenkilö ja 24/7 toimivan uutistoimiston erikoistoimittaja.

Päivi valmentaa esihenkilöitä ja työyhteisöjä, coachaa, työnohjaajaa ja työyhteisösovittelee. Palautumisohjaajana hän toivoo, ettei kukaan kuormittuisi yli voimien, vaan oppisimme pitämään myös itsestämme huolta. 
 
Päivi Seppälä
Senior HR Consultant
paivi.seppala@hrlegal.fi
www.linkedin.com/in/päivi-seppälä
 
#työhyvinvointi #palautuminen #työkykyjohtaminen #itsemyötätunto #HR

Ilmoittautuminen alkaa: 16.03.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 13.04.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan