Webinaari: Organisaation joustavuus ja kyky reagoida muutoksiin kilpailukykytekijänä - Case Valmet Automotive

13.04.2021 klo 15:30 - 17:00

Osoite: Etäyhteys
Järjestäjä: HENRY Fellows -verkosto

Kilpailukykytekijä nro 1 on organisaation joustavuus ja kyky reagoida muutoksiin. Vuosi 2020 on osoittanut sen tarpeen monelle muullekin organisaatiolle. 

Tässä tilaisuudessa avataan vinkkejä rakentamaan ketterämpää organisaatiota. Teemoina ainakin johtamiskulttuuri, paikallinen sopiminen ja resilienssin lisääminen. 

Organisaation kyvykkyyden kehittämistä kipparoi henkilöstöjohtajana Tomi Salo, jolla on reilun 10 vuoden kokemus autoteollisuuden nopeatempoisesta maailmasta ja hurjasta vaatimustasosta.

Valmet Automotive on Suomen 35. suurin työllistäjä ja Suomen suurin yksittäinen työpaikka. Uudenkaupungin tehtaalla työskentelee n3500 työntekijää muodostaen jättimäisen työyhteisön. Tehdas on kasvanut muutamassa vuodessa tuhansilla työntekijöillä, mutta samalla sen on pystyttävä pitämään huoli vahvuuksistaan ketteränä toimijana globaalissa autoteollisuudessa. 

Huom. Tämä tilaisuus on rajattu HENRY Fellows-verkoston jäsenille, joille on lähetetty erillinen kutsu ja ilmoittautumislinkki sähköpostilla. 

HENRY Fellows on ainoa HENRYn verkostoista, jonka jäsenyyttä haetaan erikseen. Haku on auki muutaman kerran vuodessa ja siitä tiedotetaan uutiskirjeissä. Muihin verkostoihin voit liittyä omalla jäsensivullasi. 

Ilmoittautuminen alkaa: 27.01.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 11.04.2021

Kouluttajat:
Tomi Salo, Valmet Automotive Oy