WEBINAARI: Opi palautumaan, jotta jaksat stressata!

16.04.2020 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Webinaari
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Stressi ei ole vihollisemme, eikä meidän tulisi pelätä stressiä. Moni jopa nauttii eustressin, eli positiivisen stressin tuomasta euforiasta, joka saa meidät toimeliaaksi, motivoituneeksi, tulosta tekeväksi superihmiseksi, etenkin pienen paineen alla.
 
Tästä huolimatta kukaan meistä, kehotyyppiin, luonteeseen tai kovapäisyyteen katsomatta, ei selviä jatkuvasta stressikuormasta ilman palautumista. Palautumisen kannalta on tärkeää oppia tunnistamaan erilaiset kehon ja mielen stressorit. Kuinka paljon aikaa käytämme kehoa ja mieltä kuormittaviin asioihin ja paljonko meillä jää aikaa palautumiselle, joka tässä yhteydessä tarkoittaa parasympaattisen hermoston aktivoitumista.
 
Hyvä uutinen on, että on olemassa keinoja, joilla voimme vaikuttaa stressiin positiivisesti ja valita uuden tavan ajatella ja hallita tilanteita. Palautumisen tarkoitus on kasvattaa mielen sekä kehon voimavaroja, jotta voimme tarpeen mukaan toimia supersankarin viittaa kantaen.

KEHON JA MIELEN STRESSORIT
Stressin hallinnan fysiologiaa ja psykologiaa

OMAN ELÄMÄN HALLINTA
Riittäminen ja rajat 
Empatia ja Itsemyötätunto 

PALAUTUMINEN
Keinoja ja käytäntöjä
 
Nordic Progressin johtava konsultti, Ann-Marie Heiskanen, kouluttautuu oman työnsä ohella parhaillaan palautumisvalmentajaksi, johon hän sai kipinän omia rajojaan etsiessään. Ann-Mariella on pitkä kokemus sekä strategisesta että operatiivisesta henkilöstöjohtamisesta, niin isossa organisaatiossa kuin myös yrityksen omistajan roolissa. Kokemuksen ansiosta hän tietää kuinka suuri merkitys kokonaisvaltaisella hyvinvoinnilla on sekä työyhteisöissä että henkilökohtaisella tasolla. 

Tilaisuus järjestetään vain webinaarina.

Ilmoittautuminen alkaa: 20.02.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 15.04.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan