WEBINAARI: Opi haastamaan!

22.04.2020 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

”Menestyäkseen työelämässä on meidän jokaisen pidettävä huoli omasta työmarkkina-arvostamme. Nykyajan työ pakottaa meidät kaikki uudistamaan johtamistapaamme, niin itsemme johtamista kuin organisaatioiden, tiimien ja tiimityön osalta. ”Tiimit” muodostuvat yhä enenemässä määrin osaamistarpeiden, ei enää niinkään organisaatiorakenteiden mukaan” Marjut toteaa.
 
Marjutilla on yli 25 vuoden kokemus johtamisesta ja 15 vuoden kokemus valmentamisesta. Hän on myös yksi Valmentava Mentorointi -kirjan kirjoittajista.
Marjutista sanottua:"Marjut on ammattitaitoinen ja inspiroiva esiintyjä. Hän toimi juuri niin kuin opetti, iso kiitos siitä! Tykkäsin erityisesti hänen esitystavastaan ja siitä että oltiin jalat maassa ihan ruohonjuuritasolla esimerkein yms. Pidin myös siitä, että Marjut antoi itsensä kokonaisena esitykseensä - pidän siitä että elämän ja ihmisten keskeneräisyys sallitaan.”
 
BoMentis on valmentavan otteen kylväjä. Valmennamme johtoryhmiä ja esimiehiä sekä autamme organisaatioita valmentavan kulttuurin kehittämisessä
 
Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat olla parempia ajatuksia kehittävässä vuorovaikutuksessa. Pärjätäksemme  kiihtyvällä vauhdilla tulevan tietotulvan ja jatkuvan muutoksen keskellä tarvitsemme entistä parempia vuorovaikutustaitoja ja halua sparrata niin omaa kuin toisen ajattelua. Haastaminen on yksi keskeisimpiä taitoja auttaa toista tai itseä pysähtymään ajattelunsa äärelle. Haastamisen tavoitteena on siis kasvu ja kehittyminen – ei toisen ajatusten alas ampuminen. 
Valmennuksen aikana opit tunnistamaan 10 eritasoista haastamisen tapaa ja kokeilet niistä yhtä. Haastamista voi tehdä hyvin monin tavoin. Mitä vahvempaa haastamisen muotoa käytetään, se aktivoi samalla myös erilaisia tunteita. Tämä on hyvä asia, koska tunteet toimivat toimintamme moottoreina. Toki tunteiden esiin nostamisessa on myös haasteita ja mielentaidot ovat avainasemassa niiden hyödyntämisessä.
Haastamisen taidosta on hyötyä johtamisessa, myynti- ja asiakastyössä sekä itseasiassa kaikissa vähäkään syvemmissä keskusteluissa olivatpa ne sitten työ- tai kaverikeskusteluja.
Tule mukaan haastamaan omia ajatuksiasi! Marjut valottaa samalla myös miten valmentava mentorointi ja coaching eroavat toisistaan.
 
”Työn lisäarvo syntyy entistä useammin ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa. Me ihmiset muutumme päivästä toiseen, jolloin myös työn konteksti elää jatkuvasti. Kyky kasvaa ja oppia vuorovaikutuksessa nousevat keskeisiksi vaikuttavan työn edellytyksiksi. Olemme siirtymässä organisaatioissa osaamisen johtamisesta oppimisen johtamiseen. Silloin puhumme koko systeemin, toimintakulttuurin muutoksen mahdollistamisesta. Tätä hapuillaan nyt monilla työpaikoilla, ja valmentava mentorointi tekee näkyväksi ja ymmärrettäväksi, miten muutos voi tapahtua. Kirja yleissivistävänä vuorovaikutustaitojen, mielen ja tunteiden sekä itsensäjohtamisen oppaana on lukemisen arvoinen.
 
Valmentava mentorointi -kirja antaa vastauksia tähän kehitykseen. Ymmärrettävästi kuvattu uusin tieteellinen tutkimus antaa selkänojan kirjan viesteille. Lukuisat konkreettiset esimerkit tekevät oppien soveltamisesta arkipäiväistä ja helppoa.”
 
Olli-Pekka Heinonen, pääjohtaja, Opetushallitus


Huom! Tämä tilaisuus järjestetään vain webinaarina!

Ilmoittautuminen alkaa: 04.02.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 23.04.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan