WEBINAARI: Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa? 2.osa

26.08.2020 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Toivottu jatko aiemmasta tilaisuudesta*

Työnteko olisi ihan kivaa, jos ei tarvitsisi tehdä töitä niiden kaikkien urpojen, narsistien ja kurppakuutosten kanssa. Monet työyhteisöt muistuttavat enemmän kolmevuotiaiden hiekkalaatikkoa, kuin työpaikkaa. Mutta hätä ei ole tämän näköinen. Webinaarissa annamme kyytiä luutuneille käsityksille siitä, miten konfliktit korjataan ja tarjoamme konkreettisia välineitä ihmisten johtamiseen ja paremman vuorovaikutuksen synnyttämiseen työpaikalla. Ja miten työyhteisöstä saadaan rakennettua itseohjautuvia ja omasta työhyvinvoinnistaan kiinnostuneita työtiimejä ja -yksilöitä.
 
Suomi on jo kolmatta kertaa maailman onnellisisin maa, mutta silti meillä menee työpahoinvointiin vuosittain 41 miljardia euroa. Meidän missiomme onkin, että suomessa voidaan olla onnellisia myös työpaikalla.
 
Jos haluatte pölyttyneen kukkaverhon huokailemaan työpaikallenne… älä soita meille! Sen sijaan, jos haluatte työelämään enemmän hyvinvointia, iloa ja positiivista energiaa muutosten kohtaamiseen, oppimiseen ja kehittymiseen, niin ota yhteyttä!


Puhujat:
 
Katja Gustafsson, Työdynamo Oy Toimitusjohtaja, Yritysvalmentaja, Työohjaaja- ja Prosessikonsultti.
 
Tiina-Maria Sandelius, Työdynamo Oy Asiakkuus- ja Henkilöstöjohtaja, Yritysvalmentaja, Psykoterapeutti, Business coach

Ilmoittautuminen alkaa: 10.06.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 25.08.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan