WEBINAARI: Coaching ja työnohjaus – mitä eri ohjausmuodot voivat oppia toinen toisiltaan?

25.05.2020 klo 17:00 - 19:00

Järjestäjä: Työnohjaus ja Coaching -verkosto

Coaching ja työnohjaus – mitä eri ohjausmuodot voivat oppia toinen toisiltaan?
 
Työnohjaus ja coach ovat työtapoina lähellä toisiaan ja silti niillä on eroja. Molemmilla on paikkansa. Työnohjaaja ja coach Päivi Kupias alustaa TOC-verkostossa aiheesta, mitä eri ohjausmuodot voivat oppia toinen toisiltaan. Alustuksen jälkeen käydään keskustelua ja jaetaan näkemyksiä työnohjauksen ja coachingin rajapinnoista.
 
Päivi valmistelee parhaillaan uutta kirjaansa, jossa tarkastellaan pintaa syvemmältä työnohjausta ja coachingia Suomessa. Hän haastattelen kirjaa varten sekä kokeneita että aloittelevia työnohjaajia ja coacheja. Kirjan on määrä valmistua syksyn 2021 aikana. Se on jatkoa Päivin vuonna 2016 kirjoittamalle kirjalle ”Toimijuus työssä. Tukena työnohjaus, coaching, fasilitointi ja mentorointi”.
 
Tilaisuus järjestetään ZOOMin välityksellä. Tilaisuuden osallistumislinkki tulee näkyviin jäsensivuillesi tilaisuutta edeltävänä päivänä. Jos olet kannatusyrityksen työntekijä ilman henkilökohtaista jäsenyyttä, lähetämme linkin sinulle sähköpostilla.
 
Tule kuulemaan mielenkiintoinen alustus ja jakamaan ajatuksia sen tiimoilta!
 
Tilaisuutta emännöivät Työnohjaus- ja coachingverkoston (TOC) työyhteisövalmentaja Mira Silvonen ja työpaikkaterapeutti Kirsi Valto.

Ilmoittautuminen alkaa: 20.04.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 22.05.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Päivi Kupias
Kirsi Valto
Mira Silvonen