WEBINAARI: Askeleet radikaaliin rohkeuteen - luo innovatiivisesta yrityskulttuurista kovin kilpailuetu

04.05.2021 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Ennenkokematon työelämän murros haastaa organisaatiot muuttumaan innovatiivisemmiksi, luovemmiksi ja ketterämmiksi. Innovatiivisuus ja luovuus ovat tärkeimpiä työelämän taitoja 2020-luvulla. Post-it lapuilla kuorrutetun innovatiivisuus-teatterin sijaan on rakennettava yrityskulttuuri, joka pulppuaa radikaaleja ja mullistavia ideoita.
 
Luovan ratkaisutoimisto Kollabollan Johanna Lehtonen ja Brando Louhivaara maalaavat eteesi innovatiivisen yrityskulttuurin ekosysteemin ja työyhteisön rohkeaa kasvun ajattelua kiihdyttävät työkalut.
 
Askeleet radikaaliin rohkeuteen löytyvät yhdessä oivaltamisesta ja avoimuudesta. Lähde Kollabollan kanssa rikastamaan omaa ja työyhteisösi ajattelua.
 
#tekemyksellisyys #luovakukoistus #kollabolla

Johanna Lehtonen, Co-Founder Kollabolla
 
Johanna on sydämellä johtamisen ihmenainen. Kollabollan toisen perustajan tarina ponnistaa markkinatutkimuksen, kasvuyritysten ja digitalisaation risteyskohdasta. Jatkuvan kehityksen idealistina Johanna haluaa auttaa yrityksiä innovoimaan ja hyvinvoimaan.
 
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/johannalehtonen/
Twitter: @jolehtone
 
Brando Louhivaara, CEO, Co-Founder Kollabolla
 
Brando on luovaa energiaa pursuava luovan ajattelun supermies. Brandolla on yli 30 vuoden kokemus esimies- ja asiantuntijatehtävissä, luovana johtajana rohkeiden brändien, journalismin ja innovatiivisten sisältöjen ja strategian maailmoissa. Kollabollan Chief Empathy Officerina Brando johtaa tiimien ajattelun kohti rohkeaa yhteistä innovatiivisuutta ja kasvua.
 
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/brandolouhivaara/
Twitter: @BeePeeLo
 

Ilmoittautuminen alkaa: 31.03.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 03.05.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan