Virtuaalinen klinikka: Itseohjautuvuudesta yhteisöohjautuvuuteen

23.11.2020 klo 09:00 - 10:30

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Lähes kaikki organisaatiot haluavat vahvistaa itseohjautuvuuden kokemusta, harvempi kertoo tavoittelevansa parempaa yhteisöohjautuvuutta – miksi?

Tässä klinikassa pääosassa ovat HR kollegat, jotka kertovat omin esimerkein, mitä he konkreettisesti tavoittelevat puhuessaan itseohjautuvuuden vahvistamisesta omassa organisaatiossaan. Miksi se kuulostaa haluttavalta tavoitteelta; mikää tavoittelussa on vaikeaa; mihin kaipaat lisänäkemystä? Työstämme konkretian kautta asioita, jotka hidastavat/ estävät itseohjautuvuuden tavoitteen edistämistä. Puhumme myös siitä, mikä aiemmissa pyrkimyksissä on mennyt vinoon: muutospaussista, esihenkilöiden roolin muutoksesta, tiimien merkityksestä, itsensä johtamisen korostamisesta...

Jos itseohjautuvuus on omana ja organisaatiosi tavoitteena, tule kertomaan oma haasteesi saadaksesi siihen konkreettista apua/ tukea jatkotyöstöäsi varten: Klinikkaan mahtuu max. kymmenen osallistujaa, joiden tavoitteena on konkreettisesti vahvistaa itseohjautuvuuden kokemusta organisaatiossaan, ja jotka haluavat saada sekä asiantuntijoiden että kollegoiden näkemystä muilta Klinikan osallistujilta onnistuakseen.

Tässä Klinikassa HENRY:n Platinakumppanin Renesans Consultingin asiantuntijat ja kokeneet organisaatiokehittäjät Olli-Pekka Ihalainen ja Perttu Salovaara antavat oman osaamisensa oman onnistumisesi edistämiseen. Klinikan työskentely perustuu osin Salovaaran lokakuussa ilmestyvään uutuuskirjaan ”Johtopäätös. Yhteisöt ja organisaatiot pomokulttuurin jälkeen” (TEOS).

HUOM! Klinikoiden pienryhmiin osallistuminen on tarkoitettu HR- ja esimiestehtävissä työskenteleville henryläisille. Vahvistamme osallistumisesi erikseen!

Ilmoittautuminen alkaa: 21.10.2020
Ilmoittautuminen päättyy: 16.11.2020

Ilmoittaudu tapahtumaan