Vastuullisesta HR:stä kasvuyrityksen kilpailuvaltti

25.08.2022 klo 09:00 - 10:00

Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Kilpailu parhaista osaajista on kovaa ja myös nykyisten työntekijöitten pitäminen tyytyväisinä ja talossa on tärkeää. Rekrytoinnin kustannukset ovat korkeat ja perehdyttämiseen menee aikaa. Kova vaihtuvuus myös tarkoittaa tietopääoman katoamista yrityksestä ulos. Vastuullisella henkilöstöhallinnolla ja työntekijäkokemukseen panostamalla poistat sitoutumisen ja motivaation esteitä ja viet yrityksesi kannattavaan kasvuun.
 
Vastuullinen henkilöstöhallinto tarkoittaa sitä, että työnantaja huolehtii työntekijöistään enemmän kuin vain lain määräämien asioiden verran. Tietenkin ensin pitää olla lakisääteiset asiat kunnossa.
 
Hanna Inkinen, Kjarkur on empaattisen työelämän kehittäjä ja lisenssoitu ratkaisukeskeinen coach. Hänellä on kokemukseen sekä opintoihin pohjautuva hyvä ymmärrys työntekijäkokemuksesta strategisena kilpailuetuna.
 
 
Tiina Sjögren, HR Comcom on intohimoinen liiketoimintojen ja henkilöstön kehittäjä. Hän on avannut, uudistanut ja luonut uusia liiketoimintoja ja vastannut isoista organisaatioista erilaisissa johdon positioissa.
 

Ilmoittautuminen alkaa: 13.06.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 24.08.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan