Työstressistä ja -kuormituksesta palautuminen – voimia parempaan arkeen +WEBINAARI

16.05.2019 klo 09:00 - 10:00

Osoite: HENRYn toimisto, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Mitä työkuormituksesta palautumisella tarkoitetaan? Mitä tiedämme palautumisesta? Mikä on palautumisen rooli stressinhallinnassa? Miten omaa palautumistaan voi – vai voiko? – edistää?


Näihin kysymyksiin ja työstressistä palautumisen teemoihin yleisimminkin pureudutaan HENRYn toukokuisessa aamiaistilaisuudessa, kun väitöskirjatutkija Elina Honkasalo esittelee viimeisintä tutkimustietoa työkuormituksesta palautumisesta. Tämän päivän intensiivisessä ja hektisessä työelämässä palautuminen ja sen varmistaminen ovat ensiarvoisen tärkeitä, jos haluamme turvata oman hyvinvointimme ja jaksamisemme – nyt ja tulevaisuudessa. Tilaisuuden tarkoituksena on tiedon ja teorian lisäksi tarjota myös konkreettisia vinkkejä palautumisen tueksi.

Lue aiheesta lisää Henryn blogista 


MSc Elina Honkasalo toimii tohtorikoulutettavana Turun kauppakorkeakoulussa. Hänen väitöskirjatutkimuksensa käsittelee työstressistä palautumista ja sen edistämistä valmennusintervention avulla. Ennen akatemiaan siirtymistä Elina on toiminut kouluttajana, valmentajana ja luennoitsijana erilaisissa työhyvinvointiprojekteissa ja -hankkeissa. Elinan intohimona onkin edistää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia työelämäkontekstissa.

Ilmoittautuminen alkaa: 02.04.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 15.05.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan