Työssä oppimisen myytinmurtajaiset (Oppimisen verkoston työpaja: nro 1)

11.06.2021 klo 08:30 - 10:30

Osoite: Howspace
Järjestäjä: Oppimisen verkosto

Mitä jos työssä oppimisen kehittämisen esteet ovatkin omia luomuksiamme - myyttisiä ajattelun rakenteita?  
 
”Ihminen oppii vain, kun joku viisaampi opettaa.”  
”Oppiminen on tiedon siirtoa.”  
”Vain yksilöt oppivat.”  
”Oppimiselle ei ole aikaa työn arjessa.”  
”Kyllä tekemällä oppii.”  
”Sitä mitä ei ole olemassa, sitä ei voi oppia.” 
 
Osallistujana pääset paitsi moukaroimaan myyttejä, myös paljastamaan uusia sekä vaikuttamaan siihen, mitkä niistä päätyvät lekan alle.  Verkostoidutaan, puhutaan oppimisesta ja räjäytetään yhdessä ainakin 5 myyttiä.

Tavoitteena on hyvällä fiiliksellä ja yhdessä oivaltamalla samalla oppia lisää oppimisesta: Mitä oppiminen on? Mistä puhutaan, kun puhutaan työssä oppimisesta? Miten itse opin, ja miten oppiminen mahdollistuu työn arjessa? 
 
Työpaja sopii kaikille niille, jotka innostuvat oppimisesta ja omassa työssä pohtivat ja ratkaisevat oppimiseen liittyvä kysymyksiä. Saat mukaasi työvälineitä myyttien murtamiseen omassa työssäsi ja organisaatiossasi. 
  
Fasilitaattoireina  verkkotyöpajassa toimivat oppimisen konkarit Miia Tanskanen & Vilma Mutka. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään ennakkoon Howspace -osallistumislinkki.

Tervetuloa mukaan!
Vilma, Miia, Virva, Eveliina, Tarja, Outi-Maria
Oppimisen verkosto
  
***

Kyseessä on ensimmäinen vuoden 2021 aikana toteutettavasta oppimisen työpajojen sarjasta. Sarjassa pohditaan työn kautta tapahtuvaa oppimista ja sen mahdollistamista. 

SAVE THE DATE! Oppimisen verkoston seuraava työpaja järjestetään syksyllä 3.9.2021 klo 8.30-10.30. Tuolloin pureudutaan ajankohtaiseen aiheeseen ’Työssä oppiminen uudessa normaalissa’. Pohdimme uutta normaalia ja sen tuomia mahdollisuuksia työssä oppimiselle; Mitä työssä oppiminen on monikanavaisessa hybridiarjessa ja monipaikkatyössä? 
 

Ilmoittautuminen alkaa: 05.05.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 07.06.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Miia Tanskanen
Vilma Mutka