Työntekemisen megatrendit

23.03.2023 klo 09:00 - 10:00

Paikka: Webinaari
Järjestäjä: Pohjanmaan alueverkosto
Yhteistyössä: ManpowerGroup

Työn maailmaa ja dynaamista työmarkkinaa ravisuttelevat monenlaiset muutosvoimat, joiden syyt ovat usein syklisiä tai rakenteellisia, ja tässä ajassa usein myös poliittisesta, turvallisuuspoliittisesta että yhä myös pandemiasta johtuvia.
 
Keskustelu työn muuttumisesta ja tulevaisuuden työstä on ollut hyvin vilkasta viime vuosien aikana. Erityisesti automatiikan, robotisaation sekä alustatalouden mahtiin liittyvät pohdinnat ovat saaneet paljon uusia sävyjä, kun nopea kehitys näillä alueilla muokkaa rajusti toimenkuvia digitaalisemmiksi. Tämä luo uudenlaisia osaamiskapeikkoja, joka vaikeuttaa markkinaa ja tuloksentekokykyä entisestään.
 
Webinaarissa näitä ilmiöitä jatkuvasti sekä globaalisti että lokaalisti tutkivan ManpowerGroupin liiketoimintajohtaja Anne Koivusaari avaa tuoreimpia työn maailman megatrendejä ja niistä polveutuvia yksittäisiä ilmiöitä, joista meidän on hyvä olla tietoisia. Näkökulmat liikkuvat yksilötason preferensseistä yritystason proaktiivisiin osaajapulan hallintakeinoihin sekä vinkkeihin siitä, miten teknologista kehitystä johdetaan parhaiten huomioimalla entistä keskeisemmin minkä tahansa teknologian käyttäjä – siis ihminen.

Ilmoittautuminen alkaa: 18.11.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 21.03.2023

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
ManpowerGroupin liiketoimintajohtaja Anne Koivusaari