Työelämän tietosuojan ajankohtaisseminaari

05.03.2024 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Etäyhteydellä
Järjestäjä: Työoikeusverkosto

Kenellä on oikeus saada pääsy palkkatietoihin? Millaisia tietosuojanäkökulmia monimuotoisuuskysymyksiin liittyy? Millaisia seuraamuksia tietosuojavaatimusten rikkomuksista on seurannut ja mitä voimme oppia näistä?

Näihin, ja muihin työelämän tietosuojaan liittyviin ajankohtaisiin asioihin paneudumme tulevassa työoikeusverkoston tilaisuudessa.

Webinaarissa tuomme käytännön näkökulmia myös muista työelämän tietosuojan trendeistä, kuten esimerkiksi työntekijän tarkastusoikeudesta tai työpaikan monimuotoisuuskysymyksistä ml. monimuotoisuuskartoitukset. Huomioimme myös palkka-avoimuutta koskevaan direktiiviin, sekä muita palkkaukseen liittyviä tietosuojanäkökulmia.

Asiantuntijoina tilaisuudessa toimivat kokeneet asianajajat Jussi Herrainsilta ja Riku Rauhanen / Asianajotoimisto Bird & Bird.

 Voit lähettää kysymyksiä tai ajatuksia sähköpostitse asianaja Maisa Nikkolalle (maisa.nikkola@twobirds.com). Käsittelemme kaikki kysymykset anonyymisti. Maisa johtaa Asianajotoimisto Bird & Birdin työoikeusryhmää Suomessa ja Pohjoismaissa.

 

Ilmoittautuminen alkaa: 31.01.2024
Ilmoittautuminen päättyy: 05.03.2024

Ilmoittaudu tapahtumaan