Tuplasessio 2 Casea: Työhyvinvointia ja teknologiaa

20.05.2019 klo 16:30 - 19:00

Osoite: Henryn toimisto, Pohjoisesplanadi 33 A, 3 krs. Helsinki
Järjestäjä: Työhyvinvoinnin edistäminen -verkosto

Tervetuloa kuulemaan kahta casea, joissa on hyödynnetty teknologiaa työhyvinvoinnissa ja henkilöstön hyvinvoinnin tukemisessa. 

CASE 1: Sisäinen tsemppari -konsepti tukemassa henkilöstön hyvinvointia.

Vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi uudistumassa oleva LähiTapiola on ottanut ensimmäisenä käyttöön Firstbeatin kehittämän Sisäinen tsemppari -konseptin, jossa osa työntekijöistä koulutetaan Firstbeat Hyvinvointianalyysin palautteenantajiksi. Kaikki lähti liikkeelle LähiTapiola-ryhmän vuonna 2017 järjestämästä esimiespäivästäjonka sisältöä ja purevuutta haluttiin täydentää Hyvinvointianalyysilla. Mittauksiin osallistui 90 % ryhmän esimiehistä, jotka ovat edelleen hyödyntäneet päivän aikana saamiaan oppeja omissa tiimeissään.

Casen esittelee: 
TImo Sydänmaanlakka, Firstbeat Technologies

CASE 2: Keskittymiskyvyn tukeminen tietotyöläisten johtamisessa – data ja kognitiotiede HR:n apuna
Moderni toimistoympäristö on täynnä stressaavia keskeytyksiä niin asiantuntijoille kuin esimiehillekin. Viestintäkanavien moninaisuus ja projektiluontoinen tiimityö ovat keitos, jossa fokus herpaantuu helposti ja pitkäjänteinen tekeminen vaihtuu epämääräiseen silppuun. Kuormittava ilmiö korostuu tietotyötä tekevissä organisaatioissa. 
Tule kuulemaan, miten HR voi tukea asiantuntijoiden keskittymiskykyä, tuottavuutta ja työhyvinvointia uusien datapohjaisten ohjelmistoratkaisujen avulla.
Tilaisuudessa tehdään katsaus keskittymiskykyyn kognitiotieteiden ja organisaatiokäyttäytymisen näkökulmasta ja tutustutaan case-esimerkkiin, jossa IKEA pilotoi henkilöstödatan hyödyntämistä keskittymiskyvyn ja työhyvinvoinnin tukemisessa.

Casen esittelee: 
Olli Leminen, Stroofy Ltd Stroofy on HR-ohjelmistoihin erikoistunut teknologiastartup.
 

Ilmoittautuminen alkaa: 18.02.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 17.05.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Timo Sydänmaanlakka, Firstbeat Technologies
Olli Leminen, Stroofy Ltd
Johanna Jussila, Crescendo Consulting and Management Oy