Tunneäly työelämässä +WEBINAARI

13.11.2019 klo 09:00 - 10:00

Osoite: HENRYn toimisto, Keskuskatu 5 B, 8.krs, Helsinki
Järjestäjä: Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry

Tunneäly työelämässä

Kaikilla on tunteita. Se on yksinkertainen tosiasia - osa ihmisyyttämme. Ja ymmärrämme tai ei, nämä tunteet vaikuttavat meihin joka päivä. Ne vaikuttavat myös ihmisiin ympärillämme, sekä työpaikalla että yksityiselämässämme. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tunneälyllä on vahva yhteys sitoutumiseen ja siitä puhutaan jo yhtenä henkilöiden ja organisaation menestyksen avaintekijöistä. World Economic Forum on arvioinut sen olevan yksi tärkeimmistä työtaidoista vuonna 2020. Sosiaaliset taidot ja tunneäly vaikuttavat myös työssä viihtymiseen, joka vuorostaan vaikuttaa suuresti tuottavuuteen. Yhä useammassa organisaatiossa ymmärretään, että tunneälytaitojen huomiointi ja kehittäminen on elintärkeä osa kaikkien organisaatioiden johtamista.

Pekka Sinervo ja Christian Öller Adeptus HR Analyysit Oy, kertovat tunneälystä työelämässä ja menetelmistä arvioida ja kehittää sitä.

Tilaisuudessa saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:
  • - Mitä on tunneäly ja mikä on sen merkitys työelämässä?
    - Voiko tunneälyä kehittää ja jos voi niin miten?
    - Miten hyvä vuorovaikutus ja tunteiden ymmärtäminen vaikuttaa menestymiseen?
    - Miksi tunneäly on elintärkeä osa nykypäivän johtamista? 
Genos International auttaa ammattilaisia soveltamaan keskeisiä tunneälytaitoja, jotka edistävät itsetietoisuutta, empatiaa, johtajuutta ja joustavuutta. Genos perustettiin 2002 Swinburne University:n yhteydessä tuomaan markkinoille ensimmäinen aidosti työelämän tunneälyn malli ja arviointi, jonka Dr Ben Palmer ja professori Con Stough kehittivät.

Genos ja sen koko ajan kasvava kumppaniverkosto tarjoaa nyt markkinoiden laajinta valikoimaa työelämän tunneälyn arviointeja sekä, niitä tukevia valmennusohjelmia. Genos arvioinnit ovat ?yksi harvoista, joita suosittelee sekä Daniel Goleman EI Consortium, että International Coach Federation. Genos on ICF Business partner ja on myös valittu vuosina 2017 ja 2018 top 20 joukkoon Training Industryn Assessment & Evaluation luokassa ja palkittu Brandon Hall ECM Excellence kultamitalilla Leadership Development kategoriassa. 

Adeptus on Genoksen edustaja Suomessa ja työelämän tunneälyn yksi edelläkävijöistä Suomessa.

#tunneäly
#emotionalintelligence

https://genosemotionalintelligence.com/

Linkedin:
www.linkedin.com/company/2090790/admin/
www.linkedin.com/in/christianoller/
www.linkedin.com/in/pekka-sinervo-87934/Pekka Sinervo
 
Pekalla on pitkä kokemus ihmisten johtamisesta ja valmentamisesta palkkajohtajana ja yritysvalmentajana. Hänellä lukuisia valmennussertifiointeja johtamisen, organisaatioiden ja tunneälyn kehittämiseen sekä uusien valmentajien kouluttamiseen. Pekka perustaa valmennusfilosofian pitkälti tutkittuun tietoon, jota hän soveltaa innostavasti käytäntöön hyödyntäen tyhjää fläppipaperia ja tusseja. Vahvuuksina on käytännönläheisyyys, innostavuus, kyky sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja saada ihmiset käyttäytymään uudella tavalla.
 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/pekka-sinervo-87934/
 
 
Christian Öller
 
Christian on pitkän linjan henkilöarviointityökalujen asiantuntija. Hän on 90-luvun alussa alkaneen organisaatioiden kehityskonsultin uransa aikana tutustunut laajasti markkinoilla oleviin ratkaisuihin. Hän toi 2004 Profiles International henkilöarviointiratkaisut Suomeen ja vuonna 2018 hän toi Genos International Tunneälyn arviointi ja valmennusratkaisut Suomeen. Vuodesta 2007 Christian on toiminut yrittäjänä yrityksessä, jonka toiminta-ajatuksena on auttaa kaikenlaisia organisaatioita hyödyntämään henkilöarviointeja toiminnassaan käytännönläheisellä tasolla. Hänellä on Master Trainer oikeudet sertifioida sekä Profiles että Genos ratkaisujen käyttäjiä. Christianille on myönnetty ”Vuoden konsultointityö 2000” -palkinto projektista otsikolla ”Oppiva organisaatio”.
 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/christianoller/
 

Ilmoittautuminen alkaa: 24.09.2019
Ilmoittautuminen päättyy: 12.11.2019

Ilmoittaudu tapahtumaan