Tulevaisuustiedon synty ja strateginen arviointi - Tuomo Kuosa, Futures Platform Oy

23.10.2018 klo 16:30 - 18:30

Osoite: Henry ry, Pohjoisesplanadi 33 A, 3.krs, Oivallusverstas
Järjestäjä: Strategiaverkosto

Tuomo Kuosa alustaa aiheesta miten tulevaisuudesta kertovaa tietoa voi tunnistaa trendien, ajurien, ilmiöiden, heikkojen signaalien ja villien korttien avulla. Hän kertoo myös mitkä ovat tulevaisuustiedon lähteet, miten tietoa kootaan, arvioidaan ja hyödynnetään strategisessa johtamisessa. Luvassa on myös käytännön harjoitus, jossa käytetään Futures platform -työkalua merkittävimpien disruptoreiden hakemiseen eri aiheisiin.
 
Tuomo Kuosa, filosofian tohtori, johtaa Futures Platformin sisällöntuotantotiimiä. Hän on futuristi, joka on erikoistunut strategiseen ennakointiin, tulevaisuuden tutkimisen metodologiaan ja yhteiskunnallisten muutosten ennakointiin. ”The Evolution of Strategic Foresight” -kirjan kirjoittajana Tuomo ymmärtää erittäin hyvin asiakkaiden strategisen ennakoinnin tarpeita.
 
Futures Platformin perustana on vahva osaaminen tulevaisuudentutkimuksesta, markkinaseurannan palveluista, osallistavasta suunnittelusta ja digitaalisten työvälineiden kehittämisestä tiimityöskentelyn avuksi.
 
 
Ilmoittaudu viimeistään 22.10. Tilaisuuteen mahtuu 40 henkilöä.
 
Tervetuloa!

 

Ilmoittautuminen alkaa: 10.09.2018
Ilmoittautuminen päättyy: 22.10.2018

Ilmoittaudu tapahtumaan