Tulevaisuuden tekijät -verkosto: Työnantajabrändi ja työntekijäkokemus

19.08.2021 klo 18:00 - 19:00

Osoite: Google Meet
Järjestäjä: Tulevaisuuden tekijät -verkosto
Yhteistyössä: Visa Myllyntaus

Tervetuloa seuraavaan Tulevaisuuden Tekijät -verkostotapahtumaan: Työnantajabrändi ja  työntekijäkokemus 19. elokuuta klo 18 alkaen!

Kilpailu osaajista kiihtyy: osaamistarpeet muuttuvat, työmarkkinat polarisoituvat ja palkkaaminen on vaikeampaa. Samaan aikaan työntekijöiden vaatimukset kasvavat: halutaan merkityksellistä työtä, vaikutusmahdollisuutta ja vapautta. Korona-ajan epävarmuuden väistyessä ennätysmäärä työntekijöitä ovat valmiita vaihtamaan työpaikkaansa. 
 
Ratkaisu näihin vetovoiman haasteisiin on työntekijäkokemuksen ja työnantajabrändin kehittäminen. Organisaatioiden tulee tehdä tietoisia valintoja ja systemaattista työtä oman vetovoimansa parantamiseksi. Seuraavassa verkostotapahtumassa 19. elokuuta klo 18-19 käydään Visa Myllyntauksen johdattelemana läpi, miten työntekijäkokemus ja työnantajabrändi ovat yhteydessä organisaation strategiaan ja miten kumpaakin teemaa kehitetään kokonaisuutena. 
 
KTM Visa Myllyntaus on Suomen kokeneimpia työnantajabrändäyksen ja työntekijäkokemuksen in-house asiantuntijoita ja vahvasti kiinnostunut vetovoiman kehittämisestä. Visa on yhdessä konsultti Miikka Huhdan kanssa kirjoittanut kirjan Työnantajabrändi ja työntekijäkokemus, Alma Talent, kaupoissa 25.8.2021.

Ilmoittautuminen alkaa: 07.07.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 18.08.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan