Tulevaisuuden tekijät -verkosto: Miten rakennat yrityskulttuuria nyt, jotta olet valmis siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu?

26.02.2021 klo 16:30 - 17:45

Osoite: google meet
Järjestäjä: Tulevaisuuden tekijät -verkosto
Yhteistyössä: Poppanaiset

Työelämän muuttuessa myös HR-funktio on jatkuvassa evoluution tilassa. Tässä hetkessä on kiinnostavaa yhdessä pohtia mikä on tärkeää nyt ja mikä tulevaisuudessa nousee agendalle.

Miten rakennat yrityskulttuuria nyt, jotta olet valmis siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu?

Sanna ja Petra ovat pohtineet näitä kysymyksiä jo yli kymmenen vuoden ajan ja innostus aiheeseen ei osoita mitään laantumisen merkkejä. 


Sanna Kulmala haastaa status quon. Jatkuva kehittämisen ja parantamisen tarve ajaa Sannaa jatkuvasti uusille tuntemattomille vesille. Sanna on pohjimmiltaan HR-ammattilainen, joka työskentelee Ellun Kanoilla Head of Kanana, mutta on jännittävän metamorfoosin keskellä, jonka toiselta puolelta saattaa löytyä vaikka konsultti tai yritysjohtaja. Oli miten oli, muutoksen johtaminen, työelämän murros ja ajatus paremmasta maailmasta siintävät tulevaisuudessa ja vievät Sannaa aina vaan eteenpäin kohti uusia horisontteja.


Petra Rosvallin missiona on luoda parempaa työelämää. Tekemistä ajaa uteliaisuus, kehittämishalu ja ihmisrakkaus. Hänet löydät ihmisten keskeltä tutkimassa, kokeilemassa ja innostamassa. Petra työskentelee M-Filesilla People & Culture -toiminnon globaalina johtajana. Tulevaisuuden unelmissa Petra paketoi matkan varrelta kerätyt oivallukset ja kokemukset kirjaksi (mieluiten yhdessä Sannan kanssa). 


TERVETULOA!
Verkoston vetäjät, 
Hanna, Jenni ja Katarina
*****************************

Esteen sattuessa
- perumislinkki löytyy henkilökohtaiselta jäsensivultasi kohdasta Tapahtumaosallistumiset.
- Mikäli sinulla ei ole henkilökohtaista jäsenyyttä, peru ilmoittautuminen sähköpostitse henry@henry.fi.
 

Ilmoittautuminen alkaa: 11.02.2021
Ilmoittautuminen päättyy: 26.02.2021

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Sanna Kulmala
Petra Rosvall