TOC-ryhmävalmennus 4: Itsensä johtaminen - rohkeutta, hallinnan tunnetta ja inspiraatiota kohdata syksyn 2022 haasteet toimivien Coaching-työkalujen avulla

26.08.2022 klo 09:00 - 10:00

Osoite: Zoom-meeting
Järjestäjä: Työnohjaus ja Coaching -verkosto

TOC eli Työnohjaus ja Coaching -verkoston ryhmävalmennuksessa jokainen työstää omaa asiaansa ja tavoitettaan. Ajatuksia ja oivalluksia ei tarvitse jakaa muille osallistujille.

Jokaisessa valmennuksessa 1.- 4. (nämä perjantait 5.8., 12.8., 19.8. ja 26.8.) pureudutaan johonkin sellaiseen osa-alueeseen, joka auttaa sinua kohtaamaan syksyn 2022 haasteita. Jokaisen valmennuskerran sisältö on eri. Sinulla on mahdollisuus ottaa haltuun toimivia työkaluja ja ajatusmalleja, jotka auttavat sinua aina jatkossakin eli voit coachata itse itseäsi jatkossa - johtaa itseäsi - kun jokin tilanne on haasteellinen, kaipaat suunnitelmallisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä.
Voit osallistua joko yhteen tai vaikka kaikkiin valmennuskertoihin ja saat tuntumaa siihen, miksi jokaisella meistä tulisi olla oma Coach ja sparraaja.

Noin puolet Fortune 500 yrityksistä luottaa coachingiin johtajien ja työyhteisöjen kehittämisen työkaluna.

Älä jää yksin. Oman sparraajan ja coachin kanssa pääset tavoitteeseesi ja ratkaiset haasteita nopeammin

Tilaisuus järjestetään etänä Zoomilla.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille HENRY:n jäsenille.

Ilmoittaudu mukaan. TOC-valmennuksesta ei tehdä nauhoitetta ja valmennuksen materiaalit lähetetään vain valmennukseen osallistuneille.

TOC-valmennuksessa valmentaa Työnohjaus ja Coaching  -teemaverkoston (TOC) vetäjä, Mira Silvonen, Executive & Team Coach ja Coaching-taitojen kouluttaja @Coaching Partner
 

Ilmoittautuminen alkaa: 24.05.2022
Ilmoittautuminen päättyy: 25.08.2022

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kouluttajat:
Mira Silvonen, Coaching Partner